Naar boven

Kunstfotografie van Paul Damen voor GET ART

Paul Damen is een cinematograaf uit Amsterdam. Damen is in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en maakt verschillende documentaires, korte films en commercieel werk. Hij heeft naast zijn passie voor film een grote passie voor fotografie. Door de reizen die hij maakt voor zijn werk als cinematograaf, weet hij de meest bijzondere, filmische beelden te creëren. Hij raakt het liefst verdwaald in een nieuwe stad of in de natuur en zoekt dan naar mooie en speciale momenten die hij vervolgens kan vastleggen voor bijvoorbeeld het merk GET ART. Deze legt hij vast met een analoge camera die zijn voorkeur heeft. Toch werkt hij ook vaak met digitale camera’s.  

Fotografiekunst van GET ART

GET ART is een jong bedrijf van Nederlandse bodem met een scherp oog voor originele fotografiekunst. Dit label richt zich voornamelijk op jong en opkomend Nederlands en Vlaams talent. Ze bieden hen een podium en ondersteunen hen met iedere aankoop in hun carrière. GET ART biedt de fotografen en jou een geweldige kans. Op deze manier hoef je namelijk geen woonboulevards en galeries af te struinen en kun je voor betaalbare en unieke fotoprints van GET ART nu exclusief bij Flinders terecht. Bij GET ART vind je fotografiekunst in bijvoorbeeld deze categorieën: architectuur, natuur, landschappen en mensen. Deze prachtige fotoprins zijn in verschillende formaten en zowel in kleur als zwartwit verkrijgbaar. Zo zit er altijd wel iets tussen wat bij je past.

GET ART Paul Damen bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van de fotografiekunst van Paul Damen voor GET ART en deze serie is exclusief bij Flinders verkrijgbaar. Dat betekent dat wij alle producten van GET ART kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Paul Damen voor GET ART en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail.  Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij GET ART. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

GET ART
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Multi
Op voorraad