Naar boven
Sorteren op

1-36 van 36 producten

Bijzonder werk van Robert Smit voor GET ART 

Vanuit zijn professie als architect projecteert Robert Smit zijn passie voor compositie, licht en contrast niet alleen op zijn architectuur, maar ook op zijn zwartwit fotografie. In zijn werk voor onder andere GET ART focust hij zich op alledaagse en buitengewone objecten en weet hij dit op een serene, bijna mysterieuze, wijze vast te leggen. Robert ziet schoonheid door ‘anders’ te kijken. Fotografie is voor Robert een creatief proces waarin zijn artistieke kijk zorgt voor expressieve, tijdloze beelden. Daarbij laat hij zich leiden en inspireren door zowel het grillige karakter van de natuur als de vormgeving en lichtval van stedelijke en industriële objecten. Tijdens zijn zoektocht naar een overtuigend beeld, zorgen deze elementen voor balans tussen stilte en beweging waarmee hij diepgang in zijn fotografie creëert. Je ziet dit terug in deze collectie van Robert Smit voor GET ART.  

Unieke fotografiekunst van GET ART 

GET ART is een Nederlands kunstlabel dat zich op jong en opkomend Nederlands en Vlaams talent richt. Ze hebben een neus voor originele fotografie en ondersteunen deze jonge talenten in hun opkomende carrière bij iedere aankoop. Zo krijgen deze fotografen een podium en krijg jij de kans om betaalbare en unieke fotografiekunst aan de muur te hangen zonder hiervoor galeries, woonboulevards of kunstbeurzen af te struinen. Bij GET ART vind je fotografiekunst in categorieën als architectuur, landschappen en mensen. De fotoprints van GET ART zijn zowel in kleur als zwartwit verkrijgbaar en vind je in verschillende formaten. Zo zit er altijd wel iets tussen wat bij jou en jouw interieur past.  

GET ART Robert Smit bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van de fotografiekunst van Robert Smit voor GET ART en deze serie is exclusief bij Flinders verkrijgbaar. Dat betekent dat wij alle producten van GET ART kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van GET ART en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij GET ART. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

GET ART
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad