Naar boven

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Goods designaccessoires

Goods werd opgericht in 1995 en heeft inmiddels een prachtige collectie designaccessoires ontworpen door Nederlandse designers: van internationale toppers tot jong talent. Een van hen is Bertjan Pot, die voor Goods de Random stoel ontwierp. Een genot om naar te kijken en heel fijn om plaats te nemen. Andere bekende ontwerpers zijn Robert Bronwasser, Marcel Wanders en Henk Stallinga. De accessoires van Goods staan prima in ieder interieur. Ze zijn altijd functioneel en hebben een vrolijke twist. En niet onbelangrijk: de producten van Goods zijn altijd goed betaalbaar! Zo haal je voor een betaalbare prijs een prachtig designproduct in huis. 

Bestsellers van Goods

Goods heeft ondertussen een groot aantal designklassiekers voortgebracht. De Lucy kandelaar van Marcel Wanders is daar een mooi voorbeeld van. Met deze kandelaar breng je eenvoudig wat extra sfeer aan in je woning. Een andere topper is het Goods Grape wijnrek. Het Grape wijnrek is in 2007 ontworpen door Robert Bronwasser. Hij is gemaakt van kunststof en is superlicht. Alle soorten wijnflessen passen erin en niet onbelangrijk: ook champagneflessen! De Grape is er in het zwart. Je kunt hem stapelen op de grond tot een fraai kunstwerk of ophangen aan de muur met een speciaal meegeleverde ophangset. De Goods Knobble spiegel is ook een aanrader. Kijk er elke dag even in en je begint de dag met een glimlach!

Goods bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Goods. Dat betekent dat wij alle producten van Goods kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Goods. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Goods gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.