Hay Gradient theedoek 2 stuks
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 808 37 05 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Hay Gradient theedoek 2 stuks

Omschrijving

De Gradient theedoeken van het merk Hay zijn ontworpen door Scholten & Baijings.

Met de Hay Gradient theedoek 2 stuks hoop je dat de vaatwasser het niet doet, zodat je lekker vaak kunt afdrogen. Al heb je wel het risico op fikse ruzie over wie er mag afdrogen. Maar ook wie de vaat laat uitdruipen of een functionerende machine heeft voor de afwas, wordt blij van deze kleurrijke theedoeken. Want de kleuren fleuren de hele keuken op.

De Hay Gradient theedoek 2 stuks heeft een lengte van 75 centimeter en een breedte van 52 centimeter. De theedoek is gemaakt van een mengeling van katoen en polyester. In een set zitten twee verschillende theedoeken. De ene theedoek heeft een witte basis die streepsgewijs verloopt naar felroze. De andere theedoek heeft een blauwgrijze basiskleur, die streepsgewijs verloopt naar lichtgeel.

Zoek je naast de Gradient theedoeken (2 stuks) van Hay een andere theedoeken van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Hay. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Gradient theedoeken (2 stuks), bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Merk Hay
Productsoort Hay accessoires, Hay theedoeken
Ontwerper Scholten & Baijings
Afmetingen (b) 52.00 x (h) 75.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Herkomst Denemarken
Opmerking Let op: 2 theedoeken in verschillende kleuren.

Sfeerafbeeldingen

Hay Gradient theedoek 2 stuks
Hay Gradient theedoek 2 stuks

Klantenreviews

Heerlijke theedoeken, ze nemen ook veel meer water op dan onze oude.
J. van Dammen 15 april 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven