Goods Grape wijnrek
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Goods Grape wijnrek

  Omschrijving

  Het Goods Grape design wijnrek is ontworpen door Robert Bronwasser.

  Een van Goods' meest bekende producten is de Grape. Het wijnrek is gemaakt van superlicht, maar ijzersterk kunststof. Naast wijnflessen passen ook de meeste Champagneflessen in dit rek. Grape is op allerlei manieren te stapelen en ook op te hangen aan de muur met de speciale ophangset.

  Het Goods Grape wijnrek heeft een bijzonder design. Door de functie van het wijnrek is hij geschikt voor in de eetkamer en de keuken. Deze zwarte Grape is gemaakt van kunststof en dat maakt dit wijnrek ook onderhoudsvriendelijk. Het wijnrek is 40cm breed, 18cm diep en 60cm hoog.

  Zoek je naast de Grape design wijnrek van Goods een andere wijnrek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Grape design wijnrek, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Goods
  Ontwerper Robert Bronwasser
  Afmetingen (b) 40 x (d) 18 x (h) 60 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Plastic
  Garantie In overleg
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Goods Grape wijnrek

  Klantenreviews

  goede en snelle levering. hij is een stuk lichter dan ik dacht, maare rg handig voor mijn flessen.
  H. de Bruin 10 mei 2011
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven