Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Tafellampen Tafellampen

Scraplights collectie Scraplights collectie

Roest collectie Roest collectie

Hanglampen Hanglampen

Chrona collectie Chrona collectie

Sorteren op 1-36 van 62 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 62 producten Terug naar boven

Unieke Graypants lampen

De Scraplights van worden gemaakt van kartonafval afkomstig van de lokale gemeenschap in Seattle. De kartonnen onderdelen van de lamp worden met de laser gesneden tot perfecte cirkels waarna ze aan elkaar worden gelijmd. De lampen zijn beschikbaar in vier verschillende vormen. Betaalbaar en populair zijn de Moon, Oliv, Bell en Disc hanglampen. Zoek je een grotere of een uniekere Graypants lamp? Bekijk dan de Sun hanglamp of de Ohio hanglamp. Ook is er de Graypants Steplights serie die bestaat uit een drietal milieuvriendelijke hanglampen. Om de kleine hoekjes van het huis te verlichten, heeft Graypants leuke tafellampen. Flinders voert een ruim assortiment met verschillende lampen van Graypants. Zo is er voor elke eco-lover wat wils!

Fraaie, indrukwekkende lampenseries

De collectie van Graypants geeft je de mogelijkheid om voor welke ruimte dan ook een geschikte lamp te vinden. Van hanglampen tot tafellampen. Je vindt het allemaal! De lampen van Graypants zijn een genot om naar te kijken. Elk van deze lampen zet je interieur of een deel ervan graag in de spotlight. De lampen uit deze series hebben stuk voor stuk wat weg van elkaar, maar verschillen vaak in kleur, grootte of vorm. Het mag wel duidelijk zijn dat de lampen op een bijzondere manier tot stand komen. Met een speciale lasertechniek worden deze lampen gemaakt. De manier waarop ze gemaakt worden is bijzonder, maar ze zijn net zo bijzonder in hun uiterlijk. Het is daarom ook knap lastig om je ogen er vanaf te houden.

Graypants bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij alle producten van Graypants kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Graypants en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Graypants. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Graypants veilig en vertrouwd online bestelt.