Graypants

Graypants is een unieke designstudio, gestart in 2008 in Seattle. De oprichters Seth, Jon en Alan zijn creatieve geesten en houden zich bezig met productontwerp, architectuur en andere 'fun things in the world'. Graypants is vooral bekend geworden om haar prachtige lampen uit de Scraplights serie. Alle scraplights zijn volledig gemaakt van gerecycled karton. De lampenkappen zijn handgemaakt en verschillen onderling in vorm. Hiermee haal je echt een unieke lamp in huis. Naast de Scraplights heeft Graypants ook nog een andere mooie serie lampen, namelijk de Kerflights serie. Deze lampen, die ook zijn gemaakt van gerecycled karton, zijn verkrijgbaar als hanglamp, wandlamp en tafellamp. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Selwyn hanglamp? Of van de Ausi hanglamp? Bekijk hieronder de gehele collectie van Graypants.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 77 producten

Unieke Graypants lampen

De Scraplights van Graypants worden gemaakt van kartonafval afkomstig van de lokale gemeenschap in Seattle. De kartonnen onderdelen van de lamp worden met de laser gesneden tot perfecte cirkels waarna ze aan elkaar worden gelijmd. De lampen zijn beschikbaar in vier verschillende vormen. Betaalbaar en populair zijn de Moon, Oliv, Bell en Disc hanglampen. Zoek je een grotere of een uniekere Graypants lamp? Bekijk dan de Sun hanglamp of de Ohio hanglamp. Ook is er de Graypants Steplights serie die bestaat uit een drietal milieuvriendelijke hanglampen. Om de kleine hoekjes van het huis te verlichten, heeft Graypants leuke tafellampen. Flinders voert een ruim assortiment met verschillende lampen van Graypants. Zo is er voor elke eco-lover wat wils!

Fraaie, indrukwekkende lampenseries

De collectie van Graypants geeft je de mogelijkheid om voor welke ruimte dan ook een geschikte lamp te vinden. Van hanglampen tot tafellampen. Je vindt het allemaal! De MoonDisc en Ausi lampenseries van Graypants zijn een genot om naar te kijken. Elk van deze lampen zet je interieur of een deel ervan graag in de spotlight. De lampen uit deze series hebben stuk voor stuk wat weg van elkaar, maar verschillen vaak in kleur, grootte of vorm. Het mag wel duidelijk zijn dat de lampen op een bijzondere manier tot stand komen. Met een speciale lasertechniek worden deze lampen gemaakt. De manier waarop ze gemaakt worden is bijzonder, maar ze zijn net zo bijzonder in hun uiterlijk. Het is daarom ook knap lastig om je ogen er vanaf te houden.

Graypants bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij alle producten van Graypants kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Graypants en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Graypants. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Graypants veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Graypants gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 5 beoordelingen.

Naar boven