Naar boven

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Drop serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Milieuvriendelijke Graypants Drop hanglampen

Ben je op zoek naar een hanglamp voor in een grote ruimte? Dan komen de grotere lampen uit deze Graypants collectie beter tot hun recht. Bekijk bijvoorbeeld eens de Graypants Drop 26 hanglamp. Dit is de roestkleurige lamp die prima past in zowel een donker als een licht interieur. Het is niet handig om deze lamp in een vochtige ruimte te hangen, want daar voelt hij zich niet zo prettig bij. Om de lamp toch een beetje schoon te houden, maak je de lamp stofvrij door een luchtspray of een stofdoek. Als je toch liever voor een witte lamp gaat, dan is de Graypants Drop 26 White hanglamp iets voor jou. De lamp is goed beschermd tegen de hitte doordat hij is behandeld met een niet-giftige brandvertrager. De bijgeleverde kabel is twee meter lang waardoor je de lamp op de hoogte kunt hangen die past bij jouw ruimte.

Graypants Drop bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Drop collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Drop collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Graypants Drop serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.