Naar boven

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Drum serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

De grotere Graypants Drum lampen

In de Drum serie vind je ook grotere lampen. De Graypants Drum 24 White hanglamp is het tussenmaatje van de drie. En je weet het, stuk voor stuk unieke exemplaren. Ze worden namelijk allemaal met de hand gemaakt. Voor boven een wat grotere eettafel komt deze hanglamp prima tot zijn recht. Met de twee meter lange witte kabel hang je de lamp gemakkelijk op de hoogte die bij jouw interieur past. Ga je toch liever voor een slag groter? Dan is de Graypants Drum 36 White hanglamp iets voor jou. Deze lamp is flink uit de kluiten gewassen met een diameter van maar liefst 92 centimeter. Deze lamp is ideaal voor een donkere hal, maar ook voor boven een grote ronde tafel. Voor welk formaat je uiteindelijk ook kiest, let er in elk geval wel op dat je hem niet in een vochtige ruimte hangt. Daar kan hij namelijk niet zo goed tegen.

Graypants Drum bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Drum collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Drum collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Graypants Drum serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.