Gubi bijzettafels

De Gubi bijzettafels zijn een aanwinst voor ieder interieur. Deze bijzettafels vind je in verschillende kleuren, vormen en maten. Zo zit er vast een exemplaar bij die jij mooi vindt. Zo mag de Gubi TS Table Marble bijzettafel 40 absoluut niet aan je aandacht ontsnappen. Deze strakke bijzettafel heeft een klassieke look en komt daardoor uitstekend tot zijn recht in een klassiek ingericht interieur. Het bijzondere aan deze bijzettafel is de mix tussen metaal en marmer. Deze tafel heeft een diameter van 40 centimeter en een hoogte van 51 centimeter. Vind je het tafelblad van deze bijzettafel te klein? Kies dan voor een maatje groter: de Gubi TS Table Marble salontafel 80. Op dit tafelblad zet je gerust meerdere kandelaren, vaasjes en potten neer. Het mag natuurlijk ook iets heel anders zijn. Wil je meer Gubi bijzettafels zien? Laat je dan verrassen door de gehele collectie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman.

Van klein naar groot: Gubi bijzettafels

De bijzettafels vind je in verschillende afmetingen waardoor er voor ieder een formaat bij zit die past op de plek waar je hem graag neerzet. De TS serie is een stel bijzettafels die je gezien moet hebben. De kleinste van het stel is de Gub iTS Table Marble bijzettafel. De TS Table Marble bijzettafel brass 40 van Gubi combineert twee elegante, klassieke materialen: messing en marmer. Heb je het al gezien? De grootste tafel uit deze serie kan net zo goed door voor een salontafel. De Gubi TS Console heeft namelijk een lengte van 120 cm. Ruimte genoeg om je mooiste spullen tentoon te stellen in elk geval. De Gubi bijzettafels uit deze serie kun je ook bij elkaar zetten om het extra gezellig en sfeervol te maken.

Gubi bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gubi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.