Gubi Demon

De Gubi Demon collectie is een uitgebreide serie vol met slimme opbergsystemen voor in huis of op kantoor. De opbergsystemen uit deze collectie zijn al in 1954 ontworpen door designlegende Mathieu Mategot. Hij ontwierp de items uit de Gubi Demon collectie oorspronkelijk om een bibliotheek en studieruimte mee in te richten, maar de kasten zijn eigenlijk geschikt voor toepassingen in elke ruimte: ze hebben namelijk een modulair karakter waardoor ze verkrijgbaar zijn in een grote variëteit aan afmetingen. Het meest simpele exemplaar uit deze serie is de Demon 1 wandkast. Deze bevat slechts één plank en is daarmee erg geschikt om bijvoorbeeld boven je bed aan de muur te bevestigen. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Over Gubi

Gubi is een Deens designlabel met een missie: jouw woning nog stijlvoller én leefbaarder maken. Het bedrijf is echt opgericht uit liefde en passie voor design. Lisbeth en Gubi Olsen leenden geld van de moeder van Lisbeth om de start van hun bedrijf te financieren. Vanaf dat moment ging het snel. Want waar het bedrijf in 1967 nog klein van stuk was, is het nu een van de grootste merken op het gebied van Scandinavisch design. Gubi is een veelzijdig merk. Zo zijn de stoelen en wandkasten van Gubi altijd ontworpen met een groots oog voor esthetiek zonder dat bij datzelfde ontwerpproces de functionaliteit uit het oog wordt verloren. Dat levert vaak bijzondere en grappig ontwerpen op, zoals de beetle stoelen, die gebaseerd zijn kevertjes, en de Gubi Demon wandkasten.

Van praktisch klein naar groots uitpakken

Zoals al eerder aangekaart, zijn de Gubi Demon wandkasten geschikt voor veel verschillende typen ruimten. Dat betekent dat je ook groots kunt uitpakken met de Gubi Demon collectie. Zo is de Demon 4 wandkast 275 cm van Gubi zowel in de breedte als in de hoogte indrukwekkend lang. Concreet gezien betekent dat dat jouw hele muur een oase aan boeken herbergt. Dat maakt deze kast een musthave voor elke boekenwurm. Houd je het liever wat kleiner? De Demon 3 wandkast 95 cm is met zijn bescheiden formaat jouw beste vriend.

Gubi Demon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alles uit de Gubi Demon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Gubi product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Gubi items, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.