Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubels, design lampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een eerste start te maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief design merk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle design meubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. En dit gaat ze goed af, want de designs van Gubi hebben al meerdere designprijzen in de wacht gesleept.

Papier, hier!

De Gubi Paper collectie is een echte alleskunner. De Paper productfamilie bestaat uit drie bijzettafels die geheel volgens de Scandinavische stijl zijn ontworpen. De Gubi Paper bijzettafel eiken 40 is de kleinste van het gezelschap. De small bijzettafel heeft een diameter van 40 centimeter en een hoogte van 50 centimeter. Het middelste maatje is de Gubi Paper bijzettafel eiken 60. Deze is 40 centimeter hoog. De grootste bijzettafel uit de Gubi paper collectie is de Gubi Paper bijzettafel eiken 80. Deze grootste maat is tegelijkertijd groot genoeg om de show te stelen als salontafel. Wil je van je woonkamer helemaal een feestje maken? Dat kan zeker met de Gubi Paper familie. De serie is uitermate geschikt om met elkaar te combineren. Zet bijvoorbeeld de grootste Gubi Paper tafel in het midden van de woonkamer en de twee kleinere aan elk uiteinde van de bank. Zo heb je altijd een Gubi Paper bij de hand.

Gubi Paper bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij elke Gubi Paper bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel uit de Gubi Paper collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gubi Paper bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.