Gubi Pedrera

De Gubi Pedrera collectie is ontworpen naar aanleiding van de renovatie in La Padrera, één van de werken van de Spaanse architect Antoni Gaudi. Ontwerpers Cosini & Millet richtten de nieuwe appartementen in met zelf ontworpen items. De inspiratie voor de collectie haalden de ontwerpers uit het gebouw zelf. Een mooi voorbeeld hiervan is de Gubi Pedrera Pendant hanglamp. Het geperforeerde metaal van de lampenkap ontleent zij aan de plafonds en de cilindervorm doet gelijk denken aan de iconische schoorstenen van het gebouw. Hierdoor passen de designs prachtig bij het gebouw. Maar ook daarbuiten is de Gubi Pedrera collectie een prachtige serie die bij veel verschillende woonstijlen past. Welke ontwerp is jouw favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubels, design lampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een eerste start te maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief design merk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle design meubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. En dit gaat ze goed af, want de designs van Gubi hebben al meerdere designprijzen in de wacht gesleept.

Gubi Pedrera lampen

De karakteristieke Gubi Pedrera lampen zijn in 1955 ontworpen voor het net gerenoveerde La Pedrera in Barcelona. Ook al zijn de ontwerpen uit de Gubi Pedrera collectie al zestig jaar oud, ze zijn nog steeds erg modern. En dat is maar goed ook, want de Gubi Pedrera PD1 tafellamp gaat jaren mee. Deze kekke tafellamp van geperforeerd metaal is verkrijgbaar in de kleuren nikkel, wit, zwart en zelfs rood. Denk je lekker groots, dan is de Gubi Pedrera PD2 vloerlamp met dimmer perfect voor jou. De lampenkap staat hoog op zijn poten, waardoor het licht van de cilindervormige lampenkap de ruimte voorziet van mooi licht. Je bedient de Pedrera PD2 via een dimmer tot de gewenste lichtintensiteit.

Padrera salontafel

Naast de mooie lampen heeft de Gubi Pedrera serie ook een bijzondere salontafel. De Pedrera salontafel van Gubi heeft geen geheimen voor je. Hij is mooi doorzichtig waardoor je altijd de prachtige constructie van het zwarte stalen onderstel kan zien. Het tafelblad heeft een organische vorm en is gemaakt van glas. Het tafelblad is maar liefst 106 centimeter breed en biedt dus genoeg ruimte voor al je gasten. De tafel zorgt ook nog eens voor een bijzondere beleving, doordat het onderstel lijkt te veranderen als je deze van een andere hoek bekijkt.

Gubi Pedrera bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alles uit de Gubi Pedrera collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Gubi product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Gubi items, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.