Gubi Semi

De Gubi Semi hanglampen zijn ontworpen in 1968 door Bonderup & Thorup en zijn vanaf het begin af aan immens populair. In de jaren 80 was dit zelfs de best verkopende serie lampen in Denemarken. Mede door het karakteristieke boogvormige uiterlijk van de lamp, heeft de Gubi Semi al een aantal designprijzen op zijn naam mogen schrijven. Wij snappen de populariteit van deze unieke lamp maar al te goed. De kleinste uit de collectie is de Gubi Semi Pendant hanglamp 30cm. Perfect voor de keuken, slaapkamer of woonkamer. Kijk zelf maar, en je bent niet semi, maar helemaal om van deze hanglamp.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubels, design lampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een eerste start te maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief design merk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle design meubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. En dit gaat ze goed af, want de ontwerpen uit de Gubi Semi collectie hebben al meerdere designprijzen gewonnen.

Semi lampen

De Gubi Semi collectie zorgt voor een diffuus, kegelvormig licht, ideaal boven de eettafel of het werkblad in de keuken. De collectie bestaat uit drie verschillende afmetingen en bevat een verscheidenheid aan kleuren. Van klassiek mat wit en zwart tot levendige glanzende kleuren als oranje en lichtblauw. Maar hier stopt het niet! De Gubi Semi Pendant hanglamp 47cm en de Gubi Semi Pendant hanglamp 60cm zijn ook verkrijgbaar in een chroom en messing uitvoering. Hierdoor past de Gubi Semi hanglamp werkelijk overal bij. Door het simpele en elegante design van de Gubi Semi is deze lamp ook heel geschikt om in een groep te hangen. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Varieer met verschillende hoogtes, maten en kleuren om een speels effect te creëren, of houd het rustig met een paar dezelfde lampen op een rij.  

Gubi Semi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alles uit de Gubi Semi collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Gubi product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Gubi items, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.