Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman.

Stijlvolle Gubi wandlampen

De Gubi wandlampen geven je net dat beetje extra sfeer mee. Dit doet de Gubi Bestlite BL7 wandlamp met stekker ook met alle plezier. De afgeronde kap zit direct aan een scharnierpunt aan de muur zodat je het licht kunt draaien op de plek waar jij wel wat licht kunt gebruiken. Hij is in maar liefst negen verschillende kleurenvariaties verkrijgbaar waardoor er vast een exemplaar bij zit die jij mooi vindt. In deze familie met Gubi wandlampen is er nog meer keuze. Misschien past de Gubi Bestlite BL5 wandlamp wel in jouw interieur. Deze lamp laat het licht in elk geval graag voor je stralen. Weet je wat handig is? Je verstelt hem gemakkelijk in hoogte langs de wandhouder. Een lamp die lijkt, maar toch een tikkeltje ander is is de Gubi Bestlite BL6 wandlamp. Deze lamp voelt zich eigenlijk overal wel thuis van de slaapkamer tot aan de werkkamer.

Gubi wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gubi wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandlamp van Gubi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.