Muuto Hang Around kookgerei
Nog 2 in voorraad
 
€ 34
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Muuto Hang Around kookgerei

Omschrijving

Het Muuto Hang Around kookgerei is ontworpen door Kibisi.

In de keuken is het altijd gezellig. Tijdens een feestje blijven de mensen er vaak hangen. En dat is nou net waar de ontzettend handige Hang Around Cooking Set keukengerei van Muuto ook van houdt. Met een speciaal gleufje in de handvaten leunen deze pollepels gezellig over de rand van de pan. Met hun neus bovenop het lekkers dat je kookt. Scandinavisch design op zijn best: praktisch en minimalistisch.

De Hang Around Cooking Set kookgerei van Muuto is gemaakt van licht beukenhout. Zowel de pollepel als de spatel heeft een lengte van 28,4 centimeter. Het wordt aangeraden om dit bestek niet in de vaatwasser te stoppen maar met de hand af te wassen.

Zoek je naast de Hang Around Cooking Set keukengerei van Muuto een andere keukengerei van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Hang Around Cooking Set keukengerei, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Beuken (hout)
Garantie 2 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Muuto
Productsoort (filter) Muuto accessoires
Ontwerper Kibisi
Bijlagen Productinformatie
Afmetingen (b) 28.40 cm

Sfeerafbeeldingen

Muuto Hang Around kookgerei
Muuto Hang Around kookgerei

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven