Kartell Hanger wand kapstok
2-3 weken
 
€ 176
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Kartell Hanger wand kapstok

Omschrijving

De Kartell Hanger wandkapstok is ontworpen door Alberto Meda.

Net als de Alta Tensione is de Hanger een uniek design binnen de kapstokkenwereld. Niet zo standaard als 'gewone' kapstokken en gemakkelijk te plaatsen in iedere hoek van je huis of kantoor. Alleen al leuk om naar te koekeloeren als er geen jassen aan hangen!

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

De Hanger-kapstokcollectie combineert op een slimme manier elegantie en functionaliteit dankzij de verfijnde combinatie van kleuren en afwerkingen en de aangepaste designoplossing. De kapstok is beschikbaar op een staander en als stang van 60 of 90 cm; hij is uitgerust met mobiele haken die de kapstok nog gebruiksvriendelijker maken. De ringen zijn vervaardigd in een spuitgietvorm van glanzend aluminium. De haken zijn gemaakt van doorzichtig polycarbonaat in voor de kristalhelder, oranjerood, kobaltblauw en cederappelgeel, en van ondoorzichtig polycarbonaat in het de zwart. De versies op stang kunnen makkelijk naast elkaar geplaatst worden zodat een lengte naar keuze bepaald kan worden.

Zoek je naast de Hanger wandkapstok van Kartell een andere kapstok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Hanger wandkapstok, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Merk Kartell
Productsoort Kartell accessoires, Kartell kapstokken
Ontwerper Alberto Meda
Afmetingen (b) 90 x (d) 10 x (h) 17 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Aluminium (metaal), Plastic, Staal
Garantie 2 jaar
Herkomst Italië

Sfeerafbeeldingen

Kartell Hanger wand kapstok

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven