Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Stoelen Stoelen

Lampen Lampen

Accessoires Accessoires

Tuin Tuin

Sorteren op 1-36 van 948 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 948 producten Terug naar boven

Over HAY design

Het Deense designlabel HAY werd in 2002 door Mette en Rolf HAY opgericht en is sindsdien ontzettend populair. Dat is ook niet zo gek, want bij HAY vind je Deens design in de vorm van alledaagse meubels en gebruiksvoorwerpen die precies binnen de huidige tijdsgeest passen. Dit designlabel is groot geworden met de About a Chair collectie van ontwerper Hee Welling, maar HAY staat niet stil. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode en doen veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimtes waardoor hun producten niet alleen in woonruimtes maar ook in werkruimtes en openbare ruimtes geplaatst kunnen worden. Het is dan ook het doel en de wens van HAY om mooie Deense designproducten van hoge kwaliteit voor een zo'n groot mogelijk publiek aan te bieden.

Binnen en buiten zitten met HAY

We kennen HAY voornamelijk van de About a Chair serie die ontworpen is door Hee Welling. Toch biedt dit merk veel meer dan deze collectie. Zo werkt HAY samen met internationaal gerenommeerde ontwerpers zoals Ronan en Erwan Bouroullec die de Copenhague tafels en de zeer uitgebreide Palissade collectie ontwierpen. De Palissade collectie bestaat uit tijdloze designmeubels voor in de tuin, op het balkon of op het terras. Deze meubels zijn in veel kleuren verkrijgbaar waardoor ze bij vrijwel iedere stijl passen. De gebroeders Bouroullec hebben voor het ontwerpen van deze collectie uitgebreid onderzoek gedaan waarna het ongeveer twee jaar duurde voordat het eerste item een feit was. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. De Copenhague collectie is juist voor binnen en biedt voor elke ruimte wel een geschikte tafel.

Veelzijdig assortiment design van HAY

Het designmerk HAY werkt met veel verschillende jonge ontwerpers samen. Het zijn eigentijdse ontwerpers van over de hele wereld met veel talent, nieuwsgierigheid en moed. Zo zijn ze in staat een frisse blik op alledaagse voorwerpen te werpen en deze op prachtige wijze helemaal opnieuw vorm te geven. Dit zie je bijvoorbeeld goed terug in de HAY accessoires van Wang & Söderström. Zij ontwerpen allerlei organisch gevormde woonaccessoires. Zij ontwerpen allerlei organisch gevormde woonaccessoires. De retro keukenapparaten van George Sowden vallen daar ook onder. Alle ontwerpers van HAY maken deel uit van de internationale HAY familie. Deze familie kent ook ontwerpers uit Nederland. Neem bijvoorbeeld Lex Pott, Scholten & Baijings en Wim Rietveld. Deze laatste naam kennen we vooral van de Pyramid collectie voor HAY.

HAY bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van HAY veilig en vertrouwd online bestelt.