Hay AAC 3+1 actie  

In de (herfst)maanden september en oktober verplaatst de gezelligheid zich meer naar binnen. Het ideale moment om je interieur extra sfeervol te maken en misschien wel van nieuwe meubels te voorzien. Op zoek naar (eetkamer)stoelen? Dan is dit een unieke kans voor jou om nieuwe stoelen van Hay met korting te kopen. Van 2 september tot en met 20 oktober 2019 hebben we bij Flinders een speciale actie voor de geliefde About a Chair 22, 23, 26 en 27 stoelen. Bij aankoop van vier stoelen van deze geselecteerde modellen ontvang je het vierde exemplaar gratis. Dat betekent dat je profiteert van 25% korting als je vier stoelen uit deze collectie(s) koopt. Het gaat in deze actie alleen om de AAC22, AAC23, AAC26 en AAC27. Van een kunststof zitkuip tot een deels gestoffeerd exemplaar: elke stoel is mogelijk in verschillende uitvoeringen waardoor de keuze enorm is. Wil je bepaalde actiemodellen mixen? Neem dan contact op met Klantadvies via chat, mail of telefoon.

Sorteren op

1-9 van 9 producten

Over Hay design

Hay is een Deens designmerk dat relatief nieuw is. In 2002 is dit merk opgericht en tot op de dag van vandaag zijn de producten van Hay ongekend populair. Het doel van Hay was om Deens design op de kaart te zetten. Scandinavisch design heeft eigenlijk altijd al in de schijnwerpers gestaan, maar daarin bleef Denemarken sinds de jaren 50 en 60 een beetje achter. Hay heeft daarin verandering gebracht. Het merk gebruikt graag opvallende en toch verantwoorde kleuren. Dat was toch wel iets wat niet vaak gedaan werd in de wereld van design. En dat zorgde er ook voor dat Hay opviel. De meubels kwamen door alle kleuren fris en speels over. Het spreekt in ieder geval veel mensen aan, want Hay heeft in een korte tijd vele designprijzen ontvangen en ook heel veel meubels verkocht. Je kunt je niet meer voorstellen dat ze er ooit niet waren.

Ontwerper Hee Welling voor Hay

De ontwerper van de About a Chair collectie is Hee Welling. Na zijn studie Architectuur en Meubel design in Denemarken begon hij meteen zijn eigen studio. En met succes. Hee Welling werkte al gauw samen met verschillende designmerken waaronder Hay. Er zijn uiteindelijk veel ontwerpen voortgekomen uit deze samenwerking. Zo ook de About a Chair stoel in 2012. De stoel is dus relatief jong, maar hij is al ongekend succesvol. Hee Welling is typisch Scandinavisch in het ontwerpen van zijn producten. Hiermee bedoelen we dat hij streeft naar een minimalistisch, maar functioneel design. De Hay About a Chair stoel is simplistisch in zijn vorm en oogt daardoor zeer verfijnd. Kijk bijvoorbeeld naar de About a Chair AAC26 stoel met zwart onderstel. De verschillende materialen en kleuren maken de stoelen multi-inzetbaar. Heb jij al een favoriet?

Hay AAC 3+1 gratis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle Hay About a Chair stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de AAC collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven