Naar boven

HAY banken

HAY banken zijn de klassiekers onder de sofa’s. De strakke lijnen, vrolijke kleuren en prachtige kussens waar je heerlijk in wegzakt maakt een HAY bank tot een echt luxe product. Zoals alle andere ontwerpen van dit design label is een HAY bank toegankelijk voor een breed publiek dankzij een bescheiden prijskaartje. Bovendien kun je met heel veel vrienden plaatsnemen op de grote Mags driezitsbank of de HAY Hackney Sofa driezitsbank. Liever met z’n tweetjes op een HAY bank kruipen? De Hackney Sofa tweezitsbank heeft een hoge zij- en rugleuning waardoor je samen onzichtbaar bent voor de buitenwereld. Natuurlijk mag ook een HAY bank uit de About a-serie niet ontbreken. De HAY About a Lounge Sofa leent zich maar al te graag voor een avondje bankhangen op een prachtexemplaar. Op welke HAY bank zou jij willen plaatsnemen?

Sorteren op

1-31 van 31 producten

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen (hout, katoen). Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

About a Lounge Sofa

Het grootste succes van HAY is de About-serie. Deze lijn begon met een ontwerp van Hee Welling voor een enkele stoel, die About a Chair heette. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot een complete familie en bestaat er ook een HAY bank in dezelfde lijn. De HAY About a Lounge Sofa is een herkenbare bank met een onderstel van gezeept, gelakt of zwart gebeitst eiken. Om de HAY bank een persoonlijke touch te geven kun je kiezen uit tien stofsoorten in alle kleuren van de regenboog. Met zijn breedte van 150 centimeter is dit het perfecte bankje voor in de hal, slaapkamer of een kleine woonkamer. De ronde hoeken, tot slot, zorgen voor een elegante uitstraling.

’t Mag met Mags

Een HAY bank die je zelf kunt samenstellen: dat is de HAY Mags Soft bank. Deze driezitter is niet alleen extreem zacht, maar ook modulair. Dat wil zeggen dat je zelf een combinatie kunt maken van hoekstukken, leuningen, een chaise longue element, enzovoorts. Zo kun je jouw HAY bank helemaal naar smaak inrichten! Heb jij liever een HAY bank die al helemaal af is? Dan is de Mags driezitsbank wel iets voor jou. Hier kun je gemakkelijk met drie of meer mensen op zitten, liggen en hangen. Je hebt keuze uit drie verschillende stofsoorten in eindeloos veel kleuren. En is deze HAY bank je toch een maatje te groot, dan kun je altijd nog voor de Mags 2½ seater bank gaan. Kortom, met HAY Mags kun je alle kanten uit.

HAY banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Naast banken heeft HAY prachtige eetkamerstoelenbarkrukkentafelsbijzettafels en kasten.

HAY