Hay barkrukken buiten

Maak elke ruimte helemaal af met de collectie Hay barkrukken speciaal voor buiten. Het bijzondere designlabel werkt elk product goed af wat vaak behoorlijk wat tijd inneemt, maar de kwaliteit gaat uiteindelijk boven alles. De Hee Bar barkruk buiten 65 cm van Hay is eigenlijk de Hee Dining stoel maar dan op hoge poten. Het ontwerp is in elk detail uitgewerkt en niets daarvan is overbodig. De barkruk biedt steun en comfort. Geschikt voor in huis, buiten of in een zakelijke omgeving. Een functionelere kruk kun je je eigenlijk niet bedenken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren wat het makkelijk maakt om deze te stylen in de rest van je tuin. De Hay barkrukken voor buiten tillen jou (en je tuin) letterlijk naar een hoger niveau!

Hay: Deens design

Het Scandinavische label is sinds 2003 uitgegroeid tot een onmisbaar merk. De tijdloze en unieke ontwerpen zijn hiervoor een grote reden. Niet gek dat Hay één van de meest verkochte merken bij Flinders is. Het wat bescheiden prijskaartje van Hay maakt het merk nog geliefder. Alle ontwerpers zijn helemaal vrij in hoe ze te werk gaan: nooit is er een vaste opdracht waar ze zich aan moeten houden. Dat resulteert in alleen maar creatieve creaties. Kijk maar naar de Hay Palissade barkruk buiten. De barkruk is geperfectioneerd in een lang proces wat het werk allemaal waard was. Het onverwoestbare staal oogt licht maar is ondertussen zeer stevig. Het design is erg mooi, maar ook functioneel. De openingen laten de regen door waardoor je geen natte broek zal krijgen. Het hele jaar door kun je genieten van de buitencollectie barkrukken van Hay.

De buitenbarkrukken van Hay: even stilzitten graag

Wat iedereen wel weet van barkrukken is dat je je benen los kan laten hangen. Een beetje schommelen af en toe kan geen kwaad. Maar het gevaar komt na een tijdje: je wilt toch wat ondersteuning. Daar zijn de Hay barkrukken voor buiten ideaal voor. Je kunt je benen laten hangen en als je het zat bent, plaats je ze op de voetensteun. Zo geeft de barkruk een stevig en veilig gevoel. De Hee Bar barkruk van Hay is in twee maten verkrijgbaar: de iets wat kleinere liefhebbers en de groteren onder ons. Het is leuk om twee verschillende formaten samen te combineren en dat in de kleuren die je voor ogen hebt. Je begrijpt het al: er is voor ieder wat wils.

Hay barkrukken buiten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle Hay barkrukken voor buiten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Hay
Naar boven