Naar boven

HAY Beam

De kapstokken uit de HAY Beam collectie zijn zowel functioneel als mooi. Op een subtiele manier trekken de kapstokken je aandacht. Voor de echte knutselaars onder ons is de HAY Beam kapstok medium de uitkomst. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel haken je bevestigt. Ook kun je de haken heen en weer verplaatsen waardoor je helemaal zelf in de hand hebt op welke afstand je ze plaatst. Hoe leuk is het dat je je eigen kapstok kunt stylen? Wij zijn in ieder geval enthousiast. De kapstokken uit deze serie kun je in de gang ophangen, maar ze misstaan ook niet in de woonkamer. Je kunt er zelfs een decoratief item van maken. Oftewel: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hang er een sjaal of plantje aan en je hebt er leuke wandecoratie bij in je woning.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels. Onderdeel van de collectie is bijvoorbeeld de HAY Beam serie, die herkenbaar is aan de typisch Deense strakke belijning.

HAY Beam: niet zomaar een kapstok

HAY begrijpt als geen ander dat een ontwerp niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Beide eigenschappen zie je terug in de HAY Beam kapstok small. Aan deze kapstok hangen verschuifbare haken waardoor je zelf kunt bepalen hoe ver of hoe dichtbij je de haken van elkaar plaatst. Komt er onverhoopt ineens een extra bezoeker langs? Dan voeg je toch gewoon een extra haak toe. Zo simpel kan het zijn. Als kers op de taart heeft de aluminium balk nog een opstaand randje zodat je er wat spulletjes op kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan de post, een pen of wat kleingeld. Deze kapstok heeft een lengte van 60 centimeter. De aluminium balk is verkrijgbaar in drie kleuren: charcoal, lichtgrijs en rood. Heb je meer haken nodig? Dan kun je ze eenvoudig los bijbestellen. Wat ons betreft een fantastische aanwinst voor je interieur!

HAY Beam collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Beam collectie. Dat betekent dat wij elke kapstok uit de HAY Beam collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Beam collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kapstok uit de HAY Beam collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.