HAY Bella

In de HAY Bella collectie vind je tal van verschillende tafels die op het eerste gezicht wat simplistisch ogen. Dit is juist kenmerkend voor deze tafels en maakt ze ook tot meubels die je graag in je huis ziet staan. Ben je op zoek naar een kleine salontafel? Dan stellen we je graag voor aan de kleinste van het stel: de HAY Bella Coffee salontafel hoog 45. Deze beauty heeft een hoogte van 39 centimeter en een diameter van 45 centimeter. Deze salontafel is niet alleen mooi voor in je woning, maar doet zijn werk ook goed in de buitenlucht of op je werkplek. Ga je liever voor een wat hoger formaat? Dan is de HAY Bella Coffee salontafel 45 misschien wel wat voor je. Een groot voordeel van deze tafel is dat hij krasbestendig is. Wil je de andere tafels uit deze collectie bewonderen? Ga maar kijken dan!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels, de tafels van HAY zijn hier een goed voorbeeld van. Een heel bekende serie van HAY is de AAC collectie met tal van verschillende stoelen. Door de hoeveelheid kleuren, stofsoorten en onderstellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Keuze genoeg in elk geval.

Fraaie HAY Bella salontafels

Heb je al eens goed gekeken naar de naam van deze collectie? ‘Bella’ is Italiaans en staat voor mooi. Lekker toepasselijk, want deze tafels zijn een plaatje om naar te kijken. De HAY Bella Coffee salontafel laag 60 is daar een mooi voorbeeld van. Heb je al zin in een kopje koffie? Deze tafel biedt in elk geval genoeg ruimte voor je kopje koffie. Samen met je krant, kopje koffie en broodje kom jij de ochtend wel door. Hij heeft een hoogte van 32 centimeter en een diameter van 60 centimeter. Heb je liever een salontafel in een hogere uitvoering? Dan kan de HAY Belle Coffee salontafel 60 je misschien wel van dienst zijn. Met een hoogte van 39 centimeter en een diameter van 60 centimeter kun je deze salontafel mooi kwijt voor je bank. Welke spulletjes je er ook op zet, op deze tafel worden ze alleen maar mooier.

HAY Bella collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Bella collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Bella collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Bella collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel uit de HAY Bella collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.