Hay Bracket

Ben je op zoek naar een plek waar je je mooiste spullen tentoon kunt stellen? Dan zijn de wandplanken uit de Hay Bracket collectie misschien wel iets voor jou. Deze wandplanken zijn er in drie verschillende maten waardoor er voor iedereen vast en zeker een passend exemplaar bij zit. De kleinste van het stel is de Hay Bracket Incl. Shelf wandplank small. Deze wandplank heeft een breedte van 60 centimeter en een diepte van 20 centimeter. Weet jij al wat je op deze plank wilt laten zien? Je favoriete tafelboek, een mooie plant of juist een fraai kunstobject. De keuze is aan jou. Ontwerper Sylvain Willenz heeft in elk geval goed nagedacht over deze collectie door voor elke soort ruimte een wandplank aan te bieden die hierin helemaal tot zijn recht komt. Ben je al nieuwsgierig naar de andere wandplanken uit deze collectie? Kijk maar snel verder! 

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Hay Bracket wandplanken: van klein naar groot

Naast de kleinste variant, kun je ook kiezen voor een maatje groter: de Hay Bracket Incl. Shelf wandplank medium. Deze is een tikkeltje breder: 80 centimeter. Zo heb je net wat meer ruimte om een aantal van je lievelingsitems te laten zien. Deze wandplank is niet alleen functioneel, maar ook een plaatje om naar te kijken door de wat industriële look. Eigenlijk kun je deze wandplanken overal kwijt. Van je woonkamer tot aan je slaapkamer. Heb jij al een plekje in gedachte? Toch stellen we je eerst graag nog even voor aan de Hay Bracket Incl. Shelf wandplank large. Deze plank heeft een breedte van maar liefst 120 centimeter. Zo is hij twee keer zo breed als de kleinste wandplank uit deze collectie. Wat zo leuk is aan deze wandplanken, is dat je ze prima met elkaar kunt combineren. Door de verschillende groottes en kleuren stel je vrij eenvoudig je eigen wandkastsysteem samen.

Hay Bracket bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elk product uit de Hay Bracket collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Hay, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven