Hay broodplanken

Hay broodplanken zijn de perfecte combinatie tussen prachtige vormgeving en functionaliteit. In de keuken stelen de broodplanken van Hay de show met de mooie lijnen en zachte rondingen. Mooie details zijn bijvoorbeeld de doorlopende groeven. Deze verleidelijke keukenbenodigdheden vragen letterlijk om gebruikt te worden. Tijdens het snijden van het brood komt het nut van de groeven tevoorschijn. Deze zijn zeker niet alleen ter decoratie: ze vangen ook meteen de kruimels op. Zo snijd je overal het brood zonder dat de kruimels in het rond vliegen. Hierdoor hoef je niet extra schoon te maken en bespaar je tijd voor belangrijke dingen, zoals nog een ronde hapjes serveren. Benieuwd naar de Hay broodplanken? Kijk dan snel verder! 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Hay design

Hay is een jong designlabel uit Denemarken. Sinds de oprichting in 2002 drukken de ontwerpers van Hay een stempel op de designwereld met hun kwalitatieve meubels en woonaccessoires. Hay staat bekend om zijn ongecompliceerde, vrolijke en eenvoudige ontwerpen. Hay weet bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Het interessante is dat de ontwerpers nooit een opdracht meekrijgen. Ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Je ziet dit terug in hun verschillende producten, zoals de Hay Kaleido dienbladencollectie die geïnspireerd is op een caleidoscoop. Een andere bekende collectie van Hay is de About A Chair (Hay AAC) serie. Deze strakke en minimalistische kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling, vinden met hun eenvoudige en pure vorm een plekje in elk interieur.

Welke van de drie Hay Field broodplanken?

De Hay broodplanken zijn er in drie uitvoeringen. De eerste is de Hay Field Curved broodplank. Deze broodplank van Hay heeft mooi glooiende lijnen, die bijna hypnotiserend werken als je ernaar kijkt. Deze broodplank is 33,5 centimeter lang, 23,5 centimeter breed en 2,5 centimeter hoog. De tweede uit de collectie, met dezelfde afmetingen, is de Hay Field Rounded broodplank. Deze broodplank is verrassend rond voor een houten plank. De hekkensluiter is de Hay Field Rectangular broodplank. Deze broodplank is 45 centimeter lang, 16 centimeter breed en 2,5 centimeter hoog. Alle Hay broodplanken zijn gemaakt van onbehandeld beukenhout, waardoor de originele houtkleur nog goed zichtbaar is. Leuke tip: omdat de broodplank zo mooi is, is het zonde als je hem alleen maar in de keuken gebruikt. Snij het brood en serveer het bijvoorbeeld tijdens een barbecue op de Hay broodplank zelf, of vul de snijplank met heerlijke hapjes. Eén ding is zeker: een Hay broodplank kun je met trots op tafel zetten.

Hay broodplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle Hay broodplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke broodplank van Hay en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Hay broodplank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Hay
Naar boven