Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Strakke C44 tafels van Hay

Heb je liever een tafel in huis die je ook eenvoudig tegen een wand aan kunt zetten? Dan kun je het best voor een vierkante of rechthoekige tafel gaan. Een fraai vierkant exemplaar is de Hay C44 tafel vierkant onderstel naturel 70x70. Het tafelblad is zwart aan de ene zijde en wit aan de andere zijde. Zo heb je helemaal zelf in de hand of je een wit of een zwart tafelblad gebruikt. De ontwerper van deze collectie heeft gekozen voor het gebruik van beukenhout. Dit materiaal geeft een fraai effect mee aan deze tafel. Ben je op zoek naar een tafel voor het hele gezin? De Hay C44 tafel onderstel naturel 160x80 voldoet dan vast aan je wensen met een lengte van 160 centimeter, een breedte van 80 centimeter en een hoogte van 73,5 centimeter. Aan deze tafel kun je in elk geval met zijn zessen eten.

Hay C44 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay C44 collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.