Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is een hip, Deens designlabel die in 2002 werd opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij zetten Scandinavisch design weer helemaal op de kaart door verschillende Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw, modern jasje te steken. En dat is goed gelukt. Door het gebruik van duurzaam materiaal, een vriendelijke verkoopprijs en een knap staaltje architectuur is Hay inmiddels een merk die je niet meer kan en mag missen in de designwereld. Het minimalistische design van de producten zorgt ervoor dat ze in vrijwel elke ruimte tot hun recht komen. Van banken tot eetkamerstoelen en van tapijten tot tafels, Hay heeft een compleet assortiment waarmee je je hele woning eenvoudig inricht. De ontwerpers van het Deense Hay blijven je continu verrassen met de nieuwste en mooiste designproducten.

Hay Colour vazen: van klein naar groot

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, stellen we je voor aan de allergrootste vaas uit deze collectie: de Hay Colour vaas XL. Een vaas met een diameter van 13 centimeter en een hoogte van 27,5 centimeter. De ontwerpers van deze serie hebben rekening gehouden met verschillende smaken en ruimtes en daarom zijn de vazen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit ondersteunt ook direct de naam van de collectie. Blauw, groen of transparant, weet jij het al? Het middelmaatje mag je ook niet missen: de Hay Colour vaas L. Kun je niet kiezen tussen de vazen? Dan kun je er ook voor kiezen om ze alle drie bij elkaar te zetten. Mix en match erop los!

Hay Colour bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Colour collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hay en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.