Naar boven

HAY Drum

Ben jij diegene die gek is op buitengewoon design? Design dat vraagt om het achterliggende verhaal. Het mag duidelijk zijn dat de HAY Drum collectie bestaat uit een stel prachtige lampen. Bekijk bijvoorbeeld eens de HAY Drum tafellamp LED. Een effen kleur of toch liever een originele print? Dat is een vraag die je helpt bij de keuze voor de tafellamp waar je naar op zoek bent. Deze tafellamp heeft een diameter van 17 centimeter en een hoogte van 57 centimeter. De lampenkap is 22 centimeter hoog en heeft een diameter van 35 centimeter. Past dit bij wat je zoekt? Wie weet komt de HAY Drum vloerlamp LED ook wel tot zijn recht in jouw interieur. Of het combineren van deze lampen kan ook geen kwaad. Sterker nog, het versterkt de eenheid in je woning. Wil je meer lichtpuntjes ontdekken? Bekijk dan de complete collectie. 

HAY design

HAY is een hip designlabel van Deense bodem waar je al jaren niet meer omheen kunt. En dat is niet gek, want een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen voor prachtig topdesign. Rolf en Mette Hay zijn de oprichters die de Deense ontwerpen in de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje hebben gestoken. Hiermee hebben ze het Scandinavische design weer helemaal op de kaart gezet. Neutrale kleuren en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout staan al jarenlang centraal in de ontwerpen van het geliefde designlabel HAY. Dit merk kent geen poespas en ondersteunt hierdoor de minimalistische look die het Scandinavische design typeert.

Originele HAY Drum hanglampen

Hanglampen hangen vaak boven een eettafel, salontafel of in je hal. De HA YDrum hanglamp LED small is vrij klein van stuk met een diameter van 35 centimeter en een hoogte van 22 centimeter. Door de lengte van het snoer hang je deze lamp eenvoudig op de hoogte die jij voor ogen hebt. De lamp kun je dimmen waardoor je helemaal zelf in de hand hebt hoeveel licht je nodig hebt op een bepaald moment. De eigenschappen van deze lamp vind je terug in de HAY Drum hanglamp LED large. De diameter is 10 centimeter groter. Heb je een grote ruimte tot je beschikking waar je hanglampen op kunt hangen? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om de hanglampen uit deze serie te combineren. Om je wat extra inspiratie te geven, laten we je graag alle lampen van HAY te zien.

HAY Drum bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Drum collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.