HAY fauteuils

Een HAY fauteuil is een meubel waar je u tegen zegt. Deze collectie fauteuils bestaat uit prachtige exemplaren. De bekende About a Lounge Chair familie wordt goed vertegenwoordigd. Deze stoelen zijn een sprookje op zich. Minimalistisch, maar toch comfortabel. Bescheiden én ingetogen, maar met frisse lijnen en ze zijn hartstikke functioneel. We kunnen wel zeggen dat het ons niet verbaast dat de stoelen uit deze serie een sprookjesachtige naam hebben gekregen van de ontwerper Hee Welling. Deze serie is het begin van een meubilairsprookje. Als we het vertalen naar het Nederlands, er was eens… een stoel. Niet alleen deze familie verrijkt de collectie, maar ook de HAY Can fauteuil mag er ook wezen. Dit praktische ontwerp is voor iedereen geschikt. Je kunt heerlijk wegduiken in deze fauteuil door de grote kussens. Benieuwd naar een andere HAY fauteuil? Kijk dan snel verder!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-26 van 26 producten Sorteren op 1-26 van 26 producten Terug naar boven

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en -meubels. En niet zomaar designproducten, maar blikvangers die een aanvulling zijn voor je interieur.

HAY fauteuil: een stoel om bij weg te dromen

De HAY Uchiwa fauteuil heeft misschien een gekke naam, maar in deze stoel kun je heerlijk wegkruipen. Beeld jezelf even in dat je met een grote mok thee of kop koffie in je hand wegdroomt in deze fauteuil. De open vorm van de stoel is geïnspireerd op de Japanse handwaaier. Door de open vorm nodigt deze stoel je graag uit om even te gaan zitten. Op zoek naar een opvallende, maar comfortabele fauteuil? Je zoektocht stop bij het zien van de HAY AAL Low fauteuil van HAY. Je kunt niet om de kleur van deze fauteuil heen. Plaats deze stoel in de woonkamer en hij vrolijkt gelijk je hele interieur op! Hij heeft een breedte van 76 centimeter, een diepte van 73 centimeter en een hoogte van 81 centimeter. De zithoogte is 36 centimeter. Welke HAY fauteuil is jouw favoriet?

HAY fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY fauteuil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een fauteuil van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.