Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Fraaie Field broodplanken

Zoals je vast al hebt gezien, bestaat de Hay Field serie uit een stel prachtige broodplanken. We stellen je daarom graag voor aan de Hay Field Curved broodplank. De broodplank is gemaakt van beukenhout. Een handig detail om te weten: de groeven in de broodplank zijn hartstikke decoratief maar hebben ook een functie. Ze vangen namelijk direct alle kruimels op. Handig, toch? Superhandig, want zo snijd je overal het brood zonder dat de kruimels de rondte in vliegen. Een andere verleidelijke broodplank is de Hay Field Rounded broodplank. Hij is 33,5 centimeter lang, 25,5 centimeter breed en 2,5 centimeter hoog. Zo heb je genoeg ruimte om je favoriete brood te snijden.

Hay Field bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Field collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hay en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.