Naar boven

Hay haken

De Hay haak is eenvoudig van vorm, maar is een multi-talent als het op design en functie aankomt. Zo is het erg handig dat je de Hay haak stevig aan de muur kunt bevestigen dankzij de verborgen houder. En hang je meerdere exemplaren bij elkaar, dan heb je in een oogwenk een ware designmuur gecreëerd. Ga bijvoorbeeld voor de Gym haak large met een diameter van 18 centimeter. Hang hem op in de hal om al je jassen, sjaals en hoeden een plaats te bieden. Of gebruik de Hay haak in de badkamer voor handdoeken en kleding. De Hay haak is een geweldig design stuk dat je dagelijkse bezigheden een stuk gemakkelijker én leuker zal maken.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Hay designs

Wie Deens design zegt, zegt Hay. Ondanks het relatief korte bestaan van designmerk Hay (opgericht in 2003) zijn de meubels van Hay al ongekend populair. Hay heeft als doel om Deens design weer op de kaart te zetten. En dat is ze meer dan gelukt. De meubels van Hay zijn fris en speels, dankzij de verschillende vrolijke kleuren. Hay werkt veel samen met bekende ontwerpers, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen de vrije hand in hun ontwerpen, met als resultaat een brede collectie design producten, die allemaal gekenmerkt worden door kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Hay Copenhague serie.

Terug naar de gymzaal

De Hay haak is ontworpen door designer Staffan Holm. Dit speelse ontwerp roept direct nostalgische gevoelens op. Want wie heeft er nu niet tijdens de gymles in de ringen gehangen? Of je hier nu goede of minder goede herinneringen aan hebt, de Hay haak tovert vast een glimlach op je gezicht. Neem bijvoorbeeld de Gym haak small. Deze Hay haak met een diameter van 9,5 centimeter is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, lichtgrijs, blauw, naturel en mintgroen. Hang verschillende kleuren bij elkaar voor een vrolijke wand die al je spullen met gemak voor je draagt. Welke Hay haak hang jij op?

Hay haak in huis

Stel, je hebt een kleine hal en je wilt je schaarse ruimte niet gebruiken voor een kapstok of garderobekas. Dan is de Hay haak een uitkomst! Deze haak neemt weinig ruimte in beslag, zodat je zelf kunt kiezen hoe klein of groot je de opbergplek maakt. Een mooie formaat is de Gym haak medium met een diameter van 12,5 centimeter. Deze Hay haak is perfect om allerlei slingerende kledingstukken en accessoires aan op te hangen. Ook voor de kinderkamer is de Hay haak een aanwinst, dankzij de verschillende vrolijke kleuren. Knuffels, doekjes, of een muziekmobiel: alles vindt een plaatsje aan een van de Hay Gym haken.

Hay haken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elke Hay haak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Hay haak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Hay haak, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Hay