Naar boven

Hay handdoeken

Een hele leuke collectie is de serie Hay handdoeken. Alle items uit deze collectie zijn vrolijk en hang je graag op in je badkamer. Deze handdoeken mogen zeker gezien worden. Je hebt de keuze uit verschillende patronen. Zo zit er vast eentje tussen die jouw smaak heeft. Misschien is de Hay It handdoek wel iets voor jou? De opvallende, sprekende kleuren en grafische prints geven heel je badkamer een update. De oude handdoeken kunnen meteen plaatsmaken voor een stel nieuwe die je elke dag een beetje blij maken. Voortaan wil je je alleen maar afdrogen met de coole designs van Hay. Al nieuwsgierig naar de andere handdoeken? Bekijk dan het complete aanbod.

Hay design

Het Scandinavische merk Hay is opgericht in 2003. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een onmisbaar en populair merk. Het is zelfs één van de bestverkochte merken bij Flinders. Hay is opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij hebben ontwerpen uit de jaren 50 en 60 weer opnieuw uitgebracht. Prachtige collecties heeft Hay die elk jaar weer uitgebreid worden. Hay staat bekend om het gebruik van duurzame materialen, bijzondere creaties en een bescheiden prijskaartje. Het zijn tijdloze ontwerpen die stuk voor stuk uniek zijn. De ontwerpers worden volledig vrijgelaten in hun ontwerpen en zo komen de prachtitems tot stand. De SHE handdoek is hier een voorbeeld van. Het coole grafische design zorgt voor een verfrissende ervaring. Heerlijk om je mee af te drogen na een warme douche. Bovendien hangt de handdoek wel heel leuk in de badkamer. Een win-winsituatie?

Vrolijke Hay handdoeken

Op zomerse en warme dagen willen de meeste mensen maar één ding: lekker naar het strand. Of dit nou in eigen land is of in het buitenland, dat maakt voor Hay niet uit. De badhanddoeken van Hay passen op elk strand in elk land. De Compose badhanddoek is een favoriet item. De naam ‘Compose’ is niet zomaar gekozen, want het verwijst namelijk naar de twee kleuren die de handdoek heeft. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen zodat ze elkaar goed aanvullen. De badhanddoek is verkrijgbaar in vier variaties. Je hoeft alleen nog maar je lievelingscombinatie uit te zoeken. Daarna kun je heerlijk languit op het strand of bij het zwembad liggen. Waar ga jij een van deze Hay handdoeken neerleggen?

Hay handdoeken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle Hay handdoeken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Hay