Naar boven

Hay karaffen

Een hele handige collectie is de serie Hay karaffen. Alle items zijn functioneel en ook erg leuk om te zien. De Jug S karaf is een voorbeeld hiervan. De speelse karaf is er in twee versies: een transparante en een mix boordevol kleurtjes. De karaf is ideaal voor wanneer je gasten op bezoek hebt. Toch doet hij het ook goed als een functioneel accessoire op je salon- of eettafel. Hij mag gezien worden, hoor. Door het design valt hij op en is het al gauw een geslaagde toevoeging in jouw interieur. De lekkerste drankjes kun je hieruit schenken en zo is het ook makkelijker om aan die minimale vochtinname te komen. Deze karaf van Hay is ook verkrijgbaar in een maat groter voor de liefhebbers. Benieuwd naar de andere Hay karaffen? Ontdek welke karaf jouw interieur perfect kan sieren.

Hay design

Het Scandinavische merk Hay is opgericht door Rolf en Mette Hay in 2003. Het is een van de meest verkochte merken bij Flinders. Hay heeft in een korte tijd een ongekende indruk achtergelaten. Inmiddels is Hay onmisbaar in de designwereld. De producten zijn geïnspireerd op ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Hay blijft telkens vernieuwen en komt vaak met nieuwe collecties. Bij Hay kun je terecht voor de mooiste stoelen, tafels, kasten en woonaccessoires. De producten zijn tijdloos en uniek. De ontwerpers van Hay zijn vrij om de producten te ontwerpen zoals ze dat zelf voor ogen hebben. Hierdoor ontstaat een groot assortiment van creatieve designitems. Elk product is duurzaam en Hay heeft een bescheiden prijskaartje. Zo kan iedereen genieten van design in en rondom huis

Hay karaffen: flessenpost of niet?

Vroeger deden we wel eens een brief in een glazen fles met een kurk erop. Deze werd vervolgens in het water gegooid in de hoop dat iemand hem zou vinden. Deze inspiratie gebruikte het team van Hay om de Bottle karaffen te ontwerpen. En zo kwam de Hay Bottle karaf 1,5 L tot stand. Deze traditionele fles is logischerwijs transparant waardoor je precies ziet wat je erin hebt gedaan. Je kunt de karaf ook vullen met bijvoorbeeld olijfolie of je lievelingsdressing. De karaf is er ook in een maatje kleiner: de Bottle karaf 0,75 L van Hay. Combineer de Hay karaffen samen in je keuken of op de eettafel. Zie je het al voor je? Wij wel!

Hay karaffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle Hay karaffen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Hay