Naar boven

Hay kunst

Wil je jouw interieur een finishing touch geven? Daar helpt Hay kunst je graag een handje bij. Hay heeft namelijk een prachtige collectie kunst voor een stijlvol huis. Zo geeft de kunst van Hay met een simpele vingerwijzing net wat meer elegantie aan je woonkamer, keuken of slaapkamer. De collectie Hay kunst bestaat uit vijf samak houten handen, die je in allerlei verschillende standen kan neerzetten. De Hay Wooden Hand kunst small houdt bijvoorbeeld met alle liefde je sierraden voor je vast, als je deze zelf even niet draagt. Of hij is je helpende hand bij het afwassen, waarbij hij je de afwasborstel aangeeft. Wat je ook mist in huis, de kunst van Hay reikt het je aan. 

Hay design

Hay is een jong designlabel uit Denemarken. Sinds de oprichting in 2002 drukken de ontwerpers van Hay een stempel op de designwereld met hun kwalitatieve meubels en woonaccessoires. Hay staat bekend om zijn ongecompliceerde, vrolijke en eenvoudige ontwerpen. Hay weet bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Het interessante is dat de ontwerpers nooit een opdracht meekrijgen. Ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Je ziet dit terug in hun verschillende producten, zoals de Hay Kaleido dienbladencollectie die geïnspireerd is op een caleidoscoop. Een andere bekende collectie van Hay is de About A Chair (Hay AAC) serie. Deze strakke en minimalistische kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling, vinden met hun eenvoudige en pure vorm een plekje in elk interieur.

Handige Hay kunst

Hay kunst is een opvallende collectie woonaccessoires. De decoratieve houten handen zijn verkrijgbaar in vijf maten. Drie daarvan bestaan uit een pols en een hand en de twee grootste varianten hebben ook een onderarm. De Hay Wooden Hand kunst medium is de middelste maat en is 8 bij 18 centimeter. Dit maatje is perfect voor op tafel, of op een dressoir in combinatie met andere woonaccessoires. Voor een speels effect kun je ook ‘out of the box’ denken en de Hay Wooden Hand kunst large aan de wand bevestigen. En omdat je de vijf vingers afzonderlijk van elkaar kan bewegen, kan je zelf gecreëerde wandhaak van alles vastpakken. Zo maak je van de al speciale Hay kunst een waar meesterwerk.

Hay kunst reikt tot in de hoogte

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Dan zijn de Hay Wooden Hand Forearm kunst medium en Hay Wooden Hand Forearm kunst large echt iets voor jou. De twee Hay kunstobjecten hebben naast een hand ook een slanke onderarm, waardoor ze tot in de hoogte reiken. De Hay kunst large is maar liefst 22 centimeter hoog. De vijf vingers zijn in allerlei posities te buigen en ook de pols kun je draaien. Daardoor kun je deze hand niet alleen als ornament gebruiken, maar bijvoorbeeld ook om je favoriete pen of ringen mee vast te houden. De handen zijn gepolijst, maar de mooie houtkleur is nog goed te zien. Dus kies je favoriete maat, verspreid liefde door de woonkamer met een pieceteken of laat de grond schudden met een rock ’n roll gebaar!

Hay kunst bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle Hay kunst kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke kunst van Hay en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de Hay kunst, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Hay