Hay lamp

Met een Hay lamp haal je niet zomaar een lichtbron in huis. De minimalistische verlichting van dit Scandinavische design label laat zich namelijk het beste omschrijven als een echte eyecatcher! In iedere Hay lamp zie je de vrijheid terug die ontwerpers krijgen bij het vormgeven ervan. Het interessante aan Hay is namelijk dat de designers nooit een opdracht meekrijgen en dus volledig vrij zijn in het ontwerpen van een Hay lamp. Toch zijn er wel overeenkomsten aan te wijzen tussen de verschillende creaties. Zo herken je in iedere Hay lamp de kernwaarden van het bedrijf: duurzaamheid en innovatie. Zo werkt elke Hay lamp met led-verlichting. De Pion Light tafellamp, bijvoorbeeld, is dankzij zijn constructie van aluminium en papier een duurzaam geproduceerde lamp. Bovendien maakt deze Hay lamp gebruik van de nieuwste led-technieken, waardoor je maar een klein beetje energie nodig hebt om de pion letterlijk te laten stralen. Wat wil je nog meer?

Sorteren op

1-33 van 33 producten

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Omdat de ontwerpers geheel vrijgelaten worden in de vormgeving van hun producten, is er een gevarieerde Hay collectie ontstaan. Je vindt hierin uiteenlopende producten, zoals woonaccessoires, eetkamerstoelen, verlichting, bijzettafels en dekbedovertrekken. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen (hout, katoen). Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design en die je terug ziet in iedere Hay lamp.

De Sinker van Sebastian

Zoals gezegd wordt ook elke Hay lamp gekenmerkt door de minimalistische, Scandinavische look die typerend is voor dit bijzondere design label. De Hay Sinker hanglamp is hier een prachtig voorbeeld van. Deze Hay lamp is ontworpen door Sebastian Wrong en zodoende onderdeel van Wrong for Hay serie, een exclusieve lijn binnen de collectie van Hay. Wrong for Hay benadrukt in haar producten de creatieve energie die regelrecht afkomstig is uit Londen, waar oprichter Sebastian Wrong de perfecte brug heeft geslagen tussen kunst, design en productie. Met onder andere een prachtige Hay lamp als resultaat! De Sinker hanglamp is gemaakt van acrylglas en verspreidt een diffuus licht. Dit betekent dat je hem gerust boven de eettafel of in de slaapkamer kunt hangen, omdat het licht niet direct in je ogen schijnt. Deze Hay lamp is bovendien verkrijgbaar in twee formaten en twee verschillende kleuren: zwart en grijs. Je kunt er dus van op aan dat je een Hay lamp vindt die in jouw interieur past!

Hay lamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij iedere Hay lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Hay lamp en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Hay. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naast een Hay lamp vind je bij Flinders ook barkrukken, plaids en bijzettafels van hetzelfde merk.

Hay
Naar boven