Actie: -25% op alles van HAY

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van HAY. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-16 van 16 producten

HAY design

Eén van de bestverkochte merken bij Flinders is HAY. Het Scandinavische merk is sinds 2003 uitgegroeid tot een onmisbaar en populair designmerk. De oprichters Rolf en Mette HAY hebben ontwerpen uit de jaren 50 en 60 weer tot leven gebracht in een nieuw jasje. Elk jaar wordt het assortiment van HAY verrijkt met de nieuwste ontwerpen. Het geliefde label staat bekend om hun bijzondere creaties, duurzame materialen en bescheiden prijskaartje. Een erg populaire tuintafel van HAY is de Terrazzo Square tuintafel 60x60. De veelzijdige tafel is geschikt voor zowel privé- als publieke omgevingen en ook voor binnen en buiten. Deze stijlvolle tuintafel voelt zich in elk weertype op haar gemak wat het tot een topstuk design maakt om te gebruiken en naar te kijken.

Oersterke HAY tuintafels

Vaak besteed iedereen veel aandacht aan het interieur en wordt het exterieur vergeten. Bij het merk HAY helpen ze je herinneren aan jouw buitenruimte(s). Door hun buitenproducten te laten zien, geven ze je meteen een flinke dosis inspiratie voor het exterieur. Neem bijvoorbeeld de Terrazzo Round tuintafel 70. De tuintafel is gemaakt van terrazzo: marmerkorrels uitgedrukt in klei of cement. De Venetiaanse arbeiders uit de vijftiende eeuw gebruikten dit materiaal al tijdens het bouwen van paleizen en kerken in Venetië. Het afgekeurde marmer namen ze mee naar huis om hun terrassen te bestraten. Door de moderne interpretatie van het gebruik van dit oersterke materiaal kan de tafel zowel binnen- als buitenhuis gebruikt worden. Laat je ook verrassen door de collectie buitenstoelen die prachtig bij de HAY tuintafels passen.

HAY tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY
Filters
Productsoort
Tuintafel
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad