Actie: -25% op alles van HAY

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van HAY. De actie geldt t/m 28 november.

HAY design

HAY is een jong designlabel uit Denemarken. Sinds de oprichting in 2002 drukken de ontwerpers van HAY een stempel op de designwereld met hun kwalitatieve meubels en woonaccessoires. HAY staat bekend om zijn ongecompliceerde, vrolijke en eenvoudige ontwerpen. HAY weet bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Het interessante is dat de ontwerpers nooit een opdracht meekrijgen. Ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Je ziet dit terug in hun verschillende producten, zoals de HAY Kaleido dienbladencollectie die geïnspireerd is op een caleidoscoop. Een andere bekende collectie van HAY is de About A Chair (HAY AAC) serie. Deze strakke en minimalistische kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling, vinden met hun eenvoudige en pure vorm een plekje in elk interieur.

HAY New Order wandkasten

Deze HAY wandkasten komen uit de New Order collectie. Ontwerper Stefan Diez wilde met de wandkasten voor HAY laten zien dat je ook anders met kasten om kan gaan. Zo is de New Order volledig naar eigen idee in te vullen. Je kiest bijvoorbeeld de hoogte en breedte van de planken zelf. De HAY New Order wandkast laag met deuren 150 cm charcoal is de standaard maat van de HAY wandkasten. Maar je kunt ook kiezen voor een opvallender exemplaar: de HAY New Order wandkast laag met deur 150 cm red. Deze kast is gemaakt van gepoedercoat staal in de kleur rood. De bijgeleverde deurtjes zijn gemaakt van naturel gekleurd eikenhout. Let wel op: deze kast moet je zelf in elkaar zetten. Gelukkig is het monteren van elk van deze HAY wandkasten een fluitje van een cent.

HAY wandkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY wandkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandkast van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de HAY wandkast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY