Hay Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm
2-4 weken
 
€ 1.292
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Hay Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm

Omschrijving

Dit is het Hay Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm.

Het Hay Pinocchio vloerkleed is een echte ”eye candy” voor in je interieur. Een genot om naar te kijken en geïnspireerd op een Deens snoepgoed dat uit felgekleurde suikerballen bestaat. Helemaal niets, heeft het uit Denemarken afkomstige design vloerkleed, met de Italiaanse Pinokkio te maken. Sterker nog, in tegenstelling tot Pinokkio liegt dit kleed er niet om. Onze eerlijke Pinocchio komt van ver.

Kleurrijk initiatief

Het Hay Pinocchio vloerkleed wordt gemaakt van 100% pure wol uit Nepal. Om in het land van herkomst de economie te ondersteunen, laat Hay de vloerkleden daar produceren. Hay wil voor versterking zorgen zodat deze mensen deel kunnen nemen aan de samenleving. De kleine bedrijven maken de tapijten met lokale weeftechnieken en productiemethoden. Net als de houten Pinokkio, is de Pinocchio van Hay met de hand gemaakt. Elk bolletje wordt met de hand gerold en vervolgens nauwkeurig aan een koord geregen. Er zitten veel uren, maar ook veel liefde in de productie van het vloerkleed.

Interieur met kleur

Bij het zien van het Hay Pinocchio vloerkleed krijg je een blij gevoel, hij doet je glimlachen. Het gekleurde kleed met bolletjes is waarschijnlijk één van de vrolijkste vloerkleden die ooit is gemaakt. Met dit kleed breng je een positieve sfeer aan in je interieur. Een kleed met een sterke persoonlijkheid, dankzij al haar kleurrijke snoepgoedbollen. Deze krachtige uitstraling werkt goed in combinatie met andere rustige elementen in huis. Daarnaast zorgt het design vloerkleed voor kleur en hoeft je inrichting niet per se heel kleurrijk te zijn. Maar niet alleen je interieur geeft het kleed een buitengewoon hip accent. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kinderkamer? Voor je kind is het toch geweldig om te mogen spelen op een grond vol met snoepgoed?

Om op te eten

Het Hay Pinocchio kleed heeft een diameter van 200 centimeter. De vrolijk gekleurde bolletjes hebben meer dan tien verschillende kleuren. Kleuren om op te eten. Dit kleed is naast een echte “eye candy “ook een echte “eye catcher”, die je interieur positief kan versterken.

Het Hay Pinocchio vloerkleed is gemaakt van 100% pure wol. Dankzij het materiaal heeft dit vloerkleed een lange levensduur en is hij vormvast. Het Hay Pinocchio vloerkleed is naast een echte “eye candy “ook een echte “eye catcher” voor in huis.

Dit vloerkleed is onderdeel van de Hay Pinocchio serie.

Zoek je naast het Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm van Hay een ander vloerkleed van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Hay. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Merk Hay
Productsoort Hay vloerkleden
Productfamilie Hay Pinocchio
Afmetingen (Ø) 200 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Wol
Garantie 2 jaar (excl. stoffering)
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Hay Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm
Hay Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm
Hay Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm
Hay Pinocchio Multi colour vloerkleed 200cm
Toon meer producten Toon minder producten

Klantenreviews

Van een deprimerend hol naar een vrolijke ruimte dankzij deze blije bollen :D
G. 27 december 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven