Hay Two Ways vloerkleed
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Hay Two Ways vloerkleed

  Omschrijving

  Dit is het Hay Two Ways vloerkleed.

  Zoals Yazz zong: 'The only way is up, baby, for you and me now', zo kun je nu juist twee kanten op met het Two Ways vloerkleed van Hay. Als je genoeg hebt van de bovenkant, leg je hem andersom neer en kun je weer een tijdje vooruit. Het vloerkleed laat zich graag vanuit verschillende hoeken bekijken. Als je om het karpet heen loopt, zie je het dessin optisch veranderen. Het Two Ways vloerkleed is er in groen, oranje, roze en zwart.

  Onderhoud

  Het Hay Two Ways vloerkleed is gemaakt van 100% papier en is voorzien van een beschermlaagje. Dit beschermlaagje zorgt ervoor dat het makkelijker is om het kleed schoon te houden. Het kleed kan schoongemaakt worden door het zorgvuldig te stofzuigen of te vegen. Let op dat je dit niet te hard doet, anders verwijder je het beschermlaagje.

  Vlekken
  Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Gebruik een zachte katoenen, vochtige doek om de vlek te deppen. Vervolgens kun je er een milde vlekken verwijderaar op doen. Opgeharde vlekken kun je het beste van het kleed schrapen met iets scherps. Let wel op dat je ook hier het beschermlaagje niet beschadigt of eraf haalt.

  Op zoek naar een kleed van Hay? Bekijk dan de gehele collectie van Hay. Flinders is officieel dealer van Hay. Dit betekent dat we alle opties en varianten van Hay kunnen leveren. Zoek je een specifieke kleed of optie die niet op Flinders.nl staat vermeld, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact via de mail met ons op.

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Papier
  Garantie 2 jaar (excl. stoffering)
  Herkomst Denemarken
  Merk Hay
  Productsoort (filter) Hay tapijten
  Opmerking Let op: de levertijd van Hay vloerkleden is langer dan de standaard levertijd van Hay. Circa 8 weken.

  Sfeerafbeeldingen

  Hay Two Ways vloerkleed
  Hay Two Ways vloerkleed

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven