Moooi Heracleum II hanglamp LED
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Moooi Heracleum II hanglamp LED

  Omschrijving

  De Heracleum hanglamp van Moooi is ontworpen door Bertjan Pot.

  Moooi Heracleum hanglamp

  De Moooi Heracleum hanglamp begon als een fantasie. Ontwerper Bertjan Pot experimenteert graag met nieuwe materialen en technieken. Het was de wens van de ontwerper om zoveel mogelijk LED-lampjes gelijktijdig te laten branden. Bertjan Pot ging aan de slag met bundels van elektriciteitsdraden die hij omvormde tot een structuur van zeer dunne takken. En zo ontstond de Heracleum hanglamp.

  Berenklauw

  Heracleum is de Latijnse vertaling voor de plant berenklauw, die grote gelijkenissen toont met de designlamp. De witte bladeren van de berenklauw worden nagebootst met in totaal maar liefst 63 Led-lampjes. Deze lampjes lopen subtiel van de ene naar de andere tak met als resultaat, een mooie natuurlijke vorm. De sfeer van het licht kan, met behulp van een dimmer, volledig naar wens worden gecreëerd. De Heracleum hanglamp steelt dan ook de show met zowel zijn bijzondere vorm als met de verlichting.

  Moooie statement met de Heracleum hanglamp

  Met dit design maak je niet alleen een prachtige statement. Ook heeft de Heracleum hanglamp andere voordelen. De lamp bestaat uit metalen- en kunststoftakjes. Met behulp van deze techniek werd het mogelijk om een slanke compositie te creëren. Door zijn dunne vormen neemt de hanglamp dan ook weinig daglicht weg. Daarnaast is de Heracleum een energiezuinige lamp.

  Heracleum hanglamp: Energiezuinige LED

  Het design van de Heracleum hanglamp was een primeur op de beurs in Milaan (2011) , vanwege zijn bijzondere vorm en (energiezuinige LED) verlichting. De design lamp werd omschreven als vernieuwend, omdat de stroom voor de LED-lampjes via de coating loopt in plaats van via de draden. De hanglamp is innovatief en van deze tijd, maar tegelijkertijd ook tijdloos in design.

  Sfeer met de Heracleum hanglamp

  Vanwege zijn formaat is de Moooi Heracleum hanglamp voornamelijk geschikt voor hoge plafonds. De designlamp zorgt voor een waar spektakel boven de eettafel of in de hal. De berenklauw bloeit maar van juni tot oktober. De Heracleum hanglamp zal je ook tijdens de overige maanden van het jaar helpen een uitzonderlijke sfeer in huis te creëren.

  De Heracleum II hanglamp van Moooi heeft een diameter van 98 centimeter en een hoogte van 65 centimeter. De kleurtemperatuur is 2700 Kelvin. Er is ook een kleine variant leverbaar, de Heracleum II hanglamp small.

  Dit product is onderdeel van de Moooi Heracleum serie.

  Zoek je naast de Heracleum hanglamp van Moooi een andere Hanglamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Moooi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Heracleum hanglamp, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Metaal, PC (kunststof)
  Lichtrichting Alle richtingen
  Bediening Via lichtpunt
  Dimbaar Ja, zie bijlage
  Lichtbron Meegeleverd
  Plafondkapje Meegeleverd
  Aanbevolen lichtbron 63 x LED, 14W, 230V
  Fitting LED (geïntegreerd)
  Energielabel B
  Merk Moooi
  Productsoort (filter) Moooi hanglampen, Moooi Lampen, Moooi Verlichting
  Productfamilie Moooi Heracleum
  Herkomst Nederland
  Ontwerper Bertjan Pot
  Bijlagen Productinformatie
  Dimtechniek Leading edge

  Sfeerafbeeldingen

  Moooi Heracleum II hanglamp LED
  Moooi Heracleum II hanglamp LED
  Moooi Heracleum II hanglamp LED
  Moooi Heracleum II hanglamp LED
  Moooi Heracleum II hanglamp LED
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Het is een spektakel met deze lamp! Erg mooi en heeft zeker ook bijgedragen aan de gezellige kerstsfeer.
  T. Terlande 14 januari 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven