Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot
Nog 4 op voorraad
 
€ 40,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot

Omschrijving

De Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot is ontworpen door Jakob Heiberg.

De lekkerste pasta"e;s maak je met verse basilicum. En in veel Thaise gerechten kan een blaadje koriander niet ontbreken. Verse kruiden zijn gewoon lekkerder dan uit een potje. Van deze Herb Stand krijgen wij trek.

De Herb Stand kruidenpot van Normann Copenhagen is een sieraad in de keuken. Met verse kruiden in 1 van de 2 gaten en een bijpassend schaartje is het een praktische aanvulling op de rest van de keukenspullen. De Herb Stand is 16 centimeter hoog.

Zoek je naast de Herb stand kruidenpot van Normann Copenhagen een andere kruidenpot van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Herb stand kruidenpot, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

EAN 5707434050070
Afmetingen (h) 16 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Plastic, Roestvrijstaal
Garantie In overleg
Ontwerper Jakob Heiberg
Merk Normann Copenhagen
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot
Naar boven