Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 808 37 05 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot

Omschrijving

De Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot is ontworpen door Jakob Heiberg.

De lekkerste pasta"e;s maak je met verse basilicum. En in veel Thaise gerechten kan een blaadje koriander niet ontbreken. Verse kruiden zijn gewoon lekkerder dan uit een potje. Van deze Herb Stand krijgen wij trek.

De Herb Stand kruidenpot van Normann Copenhagen is een sieraad in de keuken. Met verse kruiden in 1 van de 2 gaten en een bijpassend schaartje is het een praktische aanvulling op de rest van de keukenspullen. De Herb Stand is 16 centimeter hoog.

Zoek je naast de Herb stand kruidenpot van Normann Copenhagen een andere kruidenpot van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Herb stand kruidenpot, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (h) 16.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Plastic, Roestvrijstaal
Merk Normann Copenhagen
Ontwerper Jakob Heiberg
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Naar boven