Naar boven

Herman Miller REFURBISHED Mirra Chair bureaustoel graphite frame

Refurbished design is duurzaam en verantwoord. Het gaat om gebruikte producten die volledig zijn gereviseerd en professioneel gereinigd. De kwaliteit van deze producten is nagenoeg weer als nieuw. En met een garantie van 4 jaar weet je zeker dat de producten hun kwaliteit behouden. Op deze manier wordt de levensduur van een product verlengd, en dat is beter voor het milieu (en je portemonnee)!

€ 1.185,80
€ 514,25
€ 671,55 voordeel
Ruim op voorraad

Let op: de levering kan iets langer duren

Flinders levert normaal uit, maar onze transporteurs hebben het erg druk waardoor vertraging in de uitlevering kan ontstaan. Lees hier wat dit voor je bestelling kan betekenen en welke coronamaatregelen we treffen.


Grote bestelling?
Praktische informatie

De Herman Miller REFURBISHED Mirra Chair bureaustoel graphite frame is ontworpen door Studio 7.5.

De Mirra Chair bureaustoel graphite frame REFURBISHED van Herman Miller is 68,6 centimeter breed, 43,2 centimeter diep en heeft een verstelbare hoogte van 96 tot 110 centimeter. De zithoogte varieert van 40,6 tot 54,6 centimeter. De rugleuning is gemaakt van kunststof, de zitting is bekleed en het onderstel is gemaakt van grijs aluminium. De bureaustoel heeft een graphite-kleur. De Mirra Chair maakt deel uit van de refurbishing collectie. Onze specialistische partner Workbrands knapt de producten op en vernieuwt waar nodig. De stoel is helemaal schoongemaakt en technische onderdelen zijn, waar nodig, vervangen door originele Herman Miller-onderdelen. De zitting is vervangen en in veel gevallen is dat bij de rugleuning ook gebeurd. Het voetkruis en frame zijn bijgewerkt, maar daar kunnen nog lichte gebruikerssporen aanwezig zijn die vergelijkbaar zijn met sporen na drie maanden gebruik. Tegen een meerprijs kun je voor zachte wielen kiezen in plaats van harde wielen.

Categorie Bureaustoelen
Productsoort (filter) Herman Miller bureaustoel
Merk Herman Miller
Specificaties
Afmetingen (b) 68.6 x (d) 43.2 x (h) 96 cm
Zithoogte 40.6
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Aluminium (metaal), Stof
Garantie 4 jaar
Merk Herman Miller
Ontwerper Studio 7.5
Herkomst Verenigde Staten
EAN:
Flinders vertelt over dit product
Garantie
Bezorgen en retourneren
Tweedekansje
Inspiratie Deel je foto op Instagram, Facebook of Pinterest via #MyFlinders en maak kans op € 100 shoptegoed
Productreviews
Over Herman Miller