Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Herman Miller

Al meer dan honderd jaar lang ontwerpt Herman Miller producten voor ruimtes waarin je woont, werkt, geneest, leert en leeft. Toen dit bedrijf in 1905 werd opgericht onder de naam Star Furniture Company, had men niet kunnen vermoeden dat zij een eeuw later één van de meest gerenommeerde meubelmerken zou zijn. Vandaag de dag zijn de stijlvolle producten van Herman Miller niet meer weg te denken uit woon- en werkruimtes. De nieuwsgierigheid, vindingrijkheid, creativiteit en de samenwerking met beroemde designers zorgen ervoor dat Herman Miller steeds weer met bijzondere en prijswinnende producten komt. Het streven van Herman Miller is om een betere wereld om je heen te ontwerpen en te bouwen.

Stijlvolle Herman Miller Nelson Bubble hanglampen

Er is keuze genoeg in de Herman Miller Nelson Bubble collectie hanglampen. Niet alleen op het gebied van grootte en design is er veel keuze, je kunt ook nog eens voor veel design kiezen uit een reguliere variant of een Criss Cross variant. Een van de lampen met dit leuke detail in het design is de Herman Miller Nelson Bubble Saucer Criss Cross hanglamp. Het stalen frame van deze lamp heeft een speels patroon van lijnen die elkaar kriskras kruisen. Qua vorm en formaat kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt gaan voor een bescheiden Nelson Bubble Lantern hanglamp, maar ook voor een opvallende en grote variant van de Nelson Bubble Cigar hanglamp.

Herman Miller Nelson Bubble bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Herman Miller. Dat betekent dat wij alle producten uit de Herman Miller Nelson Bubble collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.