Hey-Sign

Al meer dan tien jaar heeft het Duitse Hey-Sign zich gespecialiseerd in het materiaal vilt. Het materiaal heeft veel positieve eigenschappen. Zo voelt het heerlijk aan op de huid, is het luchtdoorlatend en temperatuurvast. Dat wil zeggen dat het niet koud aanvoelt. Vilt is beschikbaar in alle vormen en kleuren. Sinds enkele jaren is Hey-Sign zich gaan toeleggen op het produceren van zitkussens voor bekende merken als Kartell, Vitra en Hay. Ben jij ook op zoek naar een stoel die supercomfortabel zit? Met een kussen van dit merk op je (bureau)stoel komt dat helemaal goed. Deze collectie laat niet alleen kussens zien voor je eetkamerstoel, maar bijvoorbeeld ook je bureaustoel of barkruk. Overal is aan gedacht! Heb jij al een favoriet kussen van Hey-Sign op het oog?

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-20 van 20 producten

Hey-Sign stoelkussens

Hey-Sign heeft de perfecte stoelkussens van vilt ontworpen voor de modellen DSR, DSW, DSX, DAR, DAW en DAL van Vitra. Deze series stoelen vallen ook wel onder de plastic collectie van ontwerpersduo Eames. De kussens zijn 5 millimeter dik en voelen altijd heerlijk warm aan. Ze zijn leverbaar met en zonder antislip. Ook voor de Panton Chair is een kussentje in veel verschillende kleuren beschikbaar. Daarnaast zijn er kussens voor de Masters en Louis Ghost stoelen van Kartell. In deze collectie vind je ook kussens voor de welbekende AAC stoelen van het Deense Hay. Voor welk kussen je ook kiest, je verhoogt hoe dan ook het zitcomfort met deze prachtige kussens van vilt. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat Hey-Sign er alles aan doet om jou het comfort te geven dat je verdient.

Fraaie akoestische panelen

Hey-Sign richt zich niet alleen op kussens, maar ook aan verschillende soorten panelen is gedacht. Met de wandpanelen uit de Silent Flower collectie is nagalmen en slechte akoestiek verleden tijd. Deze panelen zijn er in verschillende maten waardoor er vast een exemplaar bij zit die voldoet aan jouw wensen. Naast dat ze hartstikke functioneel zijn, is het ook een genot om naar ze te kijken. De wandpanelen van Hey-Sign komen in vrijwel elke ruimte tot hun recht. Denk bijvoorbeeld aan je eetkamer, woonkamer of werkplek. Ook met de Welle collectie heb je geen last meer van slechte akoestiek. De akoestische panelen zijn beschikbaar voor je wand, plafond of tafel. Weet jij al waar je zo’n paneel goed kunt gebruiken?

Hey-Sign bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hey-Sign. Dat betekent dat wij alle producten van Hey-Sign kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hey-Sign en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Hey-Sign. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Hey-Sign product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Hey-Sign gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven