Naar boven

Hey-Sign akoestische panelen

Heb je last van nagalm of minder goede akoestiek in je woning of op je kantoor? Dan kunnen de Hey-Sign akoestische panelen je absoluut helpen bij dit ‘probleem’. Met deze panelen los je dit probleem niet alleen op, maar het zijn ook stuk voor stuk leuke decoraties voor in welke ruimte dan ook. Neem bijvoorbeeld het Hey-Sign Silent Flower akoestisch wandpaneel small. Klein, maar fijn! En dat is hij al helemaal als je naar het design van dit paneel kijkt. Een plaatje om naar te kijken en altijd een of meerdere bloemen in huis. Om er een gezellige boel van te maken, kun je er ook voor kiezen om meerdere van deze bloemvormige wandpanelen bij elkaar te hangen in verschillende kleuren en groottes. Zo maak je er eenvoudig een functioneel, speels geheel van met deze Hey-Sign akoestische panelen. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hey-Sign van Duitse komaf

Het Duitse designlabel Hey-Sign staat bekend om de enorme hoeveelheid zitkussens die zij ontwerpen voor de allerbekendste designontwerpen als het gaat om zitmogelijkheden. Zo zetten zij de stoelen van bijvoorbeeld Vitra, Hay en Kartell graag in het zonnetje met de kussens van vilt. Deze kussens stralen alleen maar positiviteit uit. Zo voelen ze heerlijk aan op de huid, laten ze lucht door en zijn ze temperatuur vast. Hierdoor voelt jouw zitplaats nooit koud aan. Naast de kussens staan ze ook bekend om de akoestische panelen. Deze zijn lekker functioneel en je blijft graag naar ze kijken. Of je nu op zoek bent naar panelen voor je wand, tafel of plafond, Hey-Sign heeft het allemaal. En dat in enorm veel kleuren en vormen. Weet jij het al?

Hey-Sign akoestische panelen naar jouw smaak

Welke vorm spreekt jou het meest aan? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het ronde Hey-Sign Dot akoestische wandpaneel. Dit wandpaneel heeft een diameter van 35 centimeter en een diepte van 2 centimeter. Het leuke aan zo’n wandpaneel is dat je hem eigenlijk helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen. We hebben het dan over de kleuren van dit wandpaneel. Dat geldt net zo goed voor het Hey-Sign Comb akoestisch wandpaneel. Doet de vorm van dit wandpaneel jou ook denken aan een honingraat? Wees niet bang, want zoemende bijen zal je in dit paneel niet tegenkomen. Het Hey-Sign Welle akoestisch hangpaneel kun je een mooie plek geven bij je werkplek. Ideaal voor werkruimtes waarin het nog wel eens lawaaierig kan zijn. 

Hey-Sign akoestische panelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hey-Sign. Dat betekent dat wij alle Hey-Sign akoestische panelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hey-Sign en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.