Naar boven

Hey-Sign zitkussens

Met de Hey-Sign zitkussens geef je een stoel net wat meer comfort mee. Los van het comfort geven deze zitkussens ook meer uitstraling mee aan een of meerdere stoelen. Voor de echte designklassiekers van onder andere Vitra, Hay en Kartell vind je kussens die speciaal hiervoor zijn gemaakt. En dat in alle kleuren van de regenboog. Zo kun je het geheel net zo vrolijk maken als je zelf wilt. Neem bijvoorbeeld het Hey-Sign Eames Plastic Armchair zitkussen anti-slip die van pas komt op de DAW, DAR, RAR en DAX stoelen van Vitra. Ga jij voor een felle kleur, of houd je het graag neutraal? De keuze is in elk geval aan jou en met dit aanbod Hey-Sign zitkussens komt dat helemaal goed.  

Hey-Sign design

Het Duitse designlabel Hey-Sign timmert al meer dan tien jaar met succes aan de weg. Zij specialiseren zich in kussens van het materiaal vilt. De positieve eigenschappen van deze kussens dragen bij aan het comfort dat je mag verwachten. Het voelt enorm zacht aan, laat lucht door en elk kussen is temperatuur vast. Zo ben je er zeker van dat dit kussen niet koud aanvoelt wanneer je hierop plaatsneemt. Het voordeel is dat het vilt beschikbaar is in heel veel kleuren en in veel vormen. Door de jaren heen is Hey-Sign zich gaan focussen op zitkussens voor stoelen van bekende designmerken. Zo kun je jouw designstoel helemaal naar je eigen smaak aankleden met het zitkussen dat je voor ogen hebt. Het Louis Ghost zitkussen anti-slip is speciaal gemaakt voor een van de klassiekers van dit Italiaanse label.

Flexibele Hey-Sign zitkussens

Door de enorme keuzemogelijkheden als het gaat om kussens van dit merk, vind je vast een item dat helemaal past bij jouw stoel(en). Neem bijvoorbeeld het Hey-Sign About A Chair zitkussen anti-slip. Van blauw tot rood en van paars tot zwart. Met zo’n kussen zit je net wat zachter op jouw favoriete stoel. Of je nu op zoek bent naar een zitkussen voor een bureaustoel, eetkamerstoel, barkruk of fauteuil. Hey-Sign heeft overal aan gedacht en geeft je daarom de mogelijkheid om zo ongeveer voor elk doeleinde een bijpassend kussen te vinden. Zo ben je lekker comfortabel aan het werk op je bureaustoel of geniet je van het vijfgangendiner in je eetkamer op een van de met vilt bedekte stoelen.

Hey-Sign zitkussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hey-Sign. Dat betekent dat wij alle Hey-Sign zitkussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hey-Sign en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.