Kartell Hi-Cut stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Hi-Cut stoel

  Omschrijving

  De Kartell Hi-Cut eetkamerstoel is ontworpen door Philippe Starck en Eugeni Quillet.

  De Franse meester Philippe Starck heeft met dit ontwerp weer een transparante successtory te pakken. De unieke vormgeving en het materiaalgebruik maakt van de HI-CUT een topstuk aan elke eettafel!

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Kartell stelt met Hi-Cut een nieuwe evolutie voor op gebied van transparant materiaal, een perfect ergonomische stoel die stevigheid en elasticiteit combineert. De glanzende verticale lijnen in de structuur van het bovenste gedeelte van de rugleuning, die kenmerkend zijn voor deze stoel, creëren een verleidelijk licht- en glitterspel. Het design is minimalistisch en clean en geeft de stoel art-decostijl die uiterst eclectisch en waardevol is, en die een persoonlijke en originele stemming creëert in de ruimte waarin hij staat. Hi-Cut is verkrijgbaar in vele combinaties en in drie verschillende modellen – transparant, zwart en wit – die kunnen worden aangekleed met bovenstukken in verschillende kleuren: levendige (violet, rood, groen, oranje), of zachtere kleuren (kristal en fumé). Het design van de structuur van de stoel die vervaardigd is uit een enkelvoudige spuitgietvorm, is gebaseerd op contrasterende rondingen en hoeken: de poten vooraan en het voorste gedeelte van de zitting zijn vierkant, de achterste poten en de rugleuning hebben daarentegen een zachtere, rondere vorm die contrasteert met het hoekige design van het bovenstuk van de rugleuning.

  Zoek je naast de Hi-Cut eetkamerstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Hi-Cut eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Afmetingen (b) 46 x (d) 55 x (h) 84 cm
  Zithoogte (cm) 47
  Stapelbaar tot 6 stoelen
  Materiaal PC (kunststof)
  Stoffering Niet gestoffeerd
  Garantie 2 jaar
  Ontwerper Eugeni Quitllet, Philippe Starck
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell stoelen
  Herkomst Italië
  Opmerking De stoel is tot zes stuks stapelbaar. Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Hi-Cut stoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven