HKliving: een wereldwijd begrip

HKliving is een interieurmerk dat is opgericht door de Nederlandse designers Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun achternamen hebben ze verwerkt in de naam van het merk. De combinatie van creativiteit en wiskundige eigenschappen maken dit merk vanaf dag één tot een groot succes. De collecties zijn erg toegankelijk en geïnspireerd op traditionele en veelgebruikte designs. Ondanks dit geven ze altijd een moderne twist aan de producten zonder dat het origineel wordt veranderd. Wél zorgen ze ervoor dat de producten verbeterd worden. Vandaag de dag is HKliving een belangrijk begrip en is zij wereldwijd actief in maar liefst 55 landen. Een HKliving fauteuil is hier een goed voorbeeld van. Wat dacht je van de HKliving Rattan Egg fauteuil?

Een Dutch Design fauteuil van HKliving

Wij van Flinders hebben een aantal Dutch Design fauteuils van het merk HKliving voor jou geselecteerd. De fauteuils komen uit de bijzondere collecties van dit merk. Neem bijvoorbeeld de HKliving Twister fauteuil. De HKliving Twister fauteuil stoel heeft mooie ronde vormen. Het is de ideale plek waar je met een kop thee neerploft na een lange werkdag. Want eerlijk is eerlijk, de fauteuil zit heerlijk comfortabel. Houd je meer van een wat strakker model? Dan past de HKliving Abaca Lounge Chair fauteuil zeker weten in jouw interieur. Een superstevige stoel zonder armleuningen. De gekantelde rugleuning zorgt voor een relaxte zit en met een leuk kussentje maak je de stoel nog comfortabeler. Voor welke design fauteuil van HKliving kies jij?

HKliving fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.