HKliving Gradient

Geef je eettafel een verfijnde, stijlvolle uitstraling met de Gradient collectie van het Nederlandse merk HKliving. De collectie omvat verschillende borden, schalen en mokken waarmee elk moment aan tafel nog wat plezieriger wordt. Bijzonder aan de collectie is de excentrieke textuur van het keramiek. De collectie wordt namelijk met de hand gemaakt en afgewerkt met een gespikkeld glazuur, hetgeen de bordjes en schaaltjes hun unieke uitstraling geeft. En zodoende valt het Gradient servies altijd op! Een van de meest geliefde items uit de collectie zijn de Gratient schaaltjes die op elk moment van de dag wel van pas komen. Zo dient een Gradient schaaltje goed als ontbijtschaaltje, maar kan je er ook soep in serveren of neerzetten naast de borrelplank. Daarnaast vind je het schaaltje in verschillende aangename kleuren. Welke kleur kies jij uit?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Over HKliving

Het Nederlandse designlabel HKliving, opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver in 2008, is niet meer weg te denken uit de designwereld. Je vindt HKliving werkelijk overal terug; zowel in het binnenland als in het buitenland. Wij bij Flinders kunnen de populariteit van HKliving maar al te goed begrijpen. De designs zijn altijd on-trend, gemaakt van eerlijke en goede materialen en vaak met de hand gemaakt, hetgeen de producten hun unieke uitstraling geeft. Daarnaast is het merk ster in het combineren van retro en moderne elementen, waardoor de producten van HKliving altijd mooi aansluiten bij de woonstijlen van vandaag. Een prachtig voorbeeld is bijvoorbeeld de populaire Retro Webbing serie! Je vindt bij HKliving een veelzijdige en ruime collectie prachtige woonaccessoires, meubels, servies en verlichting. Met andere woorden: alles om van jouw huis een heerlijk thuis te maken.

Een unieke tafeldekking met Gradient servies van HKliving

De schaaltjes, bordjes en mokjes uit de Gradient collectie van HKliving geven elk moment aan tafel een unieke uitstraling. Dit komt door de combinatie van retro en moderne elementen: zo lijkt de gestippelde textuur net uit de jaren zeventig te komen, maar is de vormgeving en kleurgebruik helemaal hedendaags. En deze gebalanceerde stijl maakt Gradient het ideale servies voor iedere dag: tijdens een doordeweekse avond en voor een gezellig diner. Een mooi voorbeeld zijn de Gradient Diep borden die worden geleverd in een set van twee. Daarnaast is het servies geweldig praktisch in gebruik. Zo kan je de bordjes en schaaltjes bijvoorbeeld prima in de vaatwasser en magnetron gebruiken. Ideaal!

Gradient geeft het leven kleur!

Naast prachtig serviesgoed omvat de Gradient collectie van HKliving ook een zeer stijlvol schilderij. Het kunstwerk is subtiel opvallend en geeft iedere ruimte een extra dimensie. Zo is het kunstwerk voorzien van een groot aantal gekleurde knopjes, die onevenredig over het doek zijn verspreid. Het resultaat? De speelse verbeelding laat ruimte voor interpretatie en geeft iedere muur een aantrekkelijke touch. De Gradient Plexi Art Frame staat prachtig in een moderne, Scandinavische of minimalistische omgeving, maar doet het ook goed in een meer eclectische omgeving. Waar hang jij dit pareltje op?

HKliving Gradient bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Gradient collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.