HKliving hanglampen

In elke ruimte in je woning vind je over het algemeen wel een of meerdere hanglamp(en). In de collectie HKliving hanglampen vind je totaal uiteenlopende dessins waardoor dit merk inspeelt op de wensen van een groot publiek. We zien design hanglampen die het perfect doen in een industrieel interieur terwijl er ook verlichting tussen zit die het moderne plaatje versterkt. Neem bijvoorbeeld de HKliving Triangle hanglamp van HKliving die door haar opvallende lampenkap hoogst waarschijnlijk als blikvanger door het leven gaat in jouw interieur. De driehoekvorm van de HKliving Triangle hanglamp is strak en modern en de matte afwerking zorgt voor die perfecte finishing touch. Van felle kleuren tot in het oog springende ontwerpen: heb jij al een HKliving hanglamp gevonden die past bij wat je op het oog hebt?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Over HKliving

HKliving brengt keer op keer nieuw Dutch design op de markt. Maar hoe is dit merk ontstaan? De heren Sander Klaver en Emiel Hetsen bundelden hun krachten en besloten samen dit succesvolle Nederlandse designmerk op te richten. Het valt op dat de producten vaak een eclectische twist en een natuurlijke uitstraling hebben. En hoe leuk is dat het dat je vrijwel altijd met een uniek exemplaar te maken hebt, want een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt. Het aanbod meubels, lampen en accessoires is vrij groot waardoor je veel opties hebt om je woning helemaal naar je eigen smaak in te richten. Door het succes dat ze zowel nationaal als internationaal hebben geboekt is te zien dat de ontwerpen van HKliving goed in de smaak vallen. Zo gaan de producten inmiddels in meer dan vijftig landen over de toonbank gaan. Een HKliving hanglamp is hier een perfect voorbeeld van.

Voor iedereen een HKliving hanglamp

Een hanglamp kan als basisverlichting fungeren, maar bijvoorbeeld ook als sfeerlicht. De Wicker hanglampen zijn er in verschillende groottes, kleuren en vormen. Het rotan vlechtwerk laat op verschillende plekken licht door waardoor er een sfeervol effect ontstaat in je interieur. Deze HKliving hanglampen zijn allemaal gemaakt van gevlochten riet en rotan en brengen elk op hun eigen manier meer licht in een woning. Het is ook leuk om meerdere lampen uit deze serie bij elkaar te hangen. Ga jij voor dezelfde vormen of een reeks variërende vormen bij elkaar? Zo heeft ook de HKliving Pendant Rope hanglamp een wel heel unieke kap. Daarnaast is de HKliving Pendant Rope hanglamp verkrijgbaar in verschillende varianten past deze design lamp volgens jou het best?

HKliving hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.