HKliving Lantern

Breng een Oosters, Chinees, Japans en romantisch duizend-in-een-nacht gevoel je huis in met de HKliving Lantern collectie. Hoewel de collectie Lantern heet, heeft hij ook veel weg van een lampion en de daarbij behorende mystieke sferen. Kroonluchters vervagen naast deze hanglampencollectie en je fleurt hierdoor eenvoudig hele kamers op met een lantaarn als deze aan het plafond. En dat is alleen nog maar als de HKliving Lantern collectie úit staat. Zet een van de lampen aan, zoals de Printed Lantern Vintage Reeds hanglamp of de Traditional Lantern XL hanglamp, en zie het bijna magische licht door de stoffen lampenkap schijnen. Heel wat anders dan de lampion die je kind gebruikt tijdens Sint Maarten…

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van HKliving

Als kikkerlandje kunnen we niks anders dan trots zijn op een Nederlands merk als HKliving. Dit merk combineert het verleden met het heden, allemansvrienden met eclectische details en eigentijds met klassiek. Veel van de producten zijn bovendien met de hand gemaakt en zijn daardoor vrijwel allemaal uniek. Met iets van HKliving design heb je dus echt iets speciaals in handen (en in je huis). Het merk werd opgericht in 2009 en is dus nog een relatief jonkie in de merkenwereld. Daarom is het extra knap dat HKliving het voor elkaar heeft gekregen om in die korte tijd verkrijgbaar te zijn in meer dan vijftig landen. Maar met het grote productenaanbod dat HKliving heeft, is het dan ook bijna onmogelijk dat iemand niet bij hen slaagt.

Taiwanese kunst in jouw huiskamer met de HKliving Lantern serie

De gehele HKliving Lantern collectie verdient een plek in jouw interieur. Of dat nou een industrieel, romantisch of klassiek interieur is. Neem bijvoorbeeld de Printed Lantern Cherry Tree hanglamp. In Japan betekent een bloeiende kersenboom het échte begin van de lente en dat zie je terug in deze elegante hanglamp. Bovendien kan het dan bijna niet anders dat je zelf ook in de voorjaarsstemming gaat verkeren en daar is nog nooit iemand slechter van geworden. En dan de Traditional Lantern XL Terra hanglamp. Deze lamp wordt gemaakt in de Taiwanese bergen door ambachtslieden pur sang. Een Taiwanese kunstenaar beschildert de lamp vervolgens, waardoor iedere versie van deze hanglamp uniek is. Meer dan bijzonder en een bijzonder goed verhaal voor de visite.

HKliving Lantern bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Lantern collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.